- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Friss csúcsmodellt hozott az Ulefone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amik a kezeim közt megfordultak Optiplexek, azokban cseréltem már ramot, merevlemezt, processzort, esetleg VGA-t. Ezek Pentium 4, Pentium D alapú, régebbi Optiplexek voltak egyedi, kereskedelmi forgalomba nem került alaplapokkal.
Ezért mondtam, h nem tapasztaltam.
Egy kintről behozott gépekkel foglalkozó sztech üzletbe szoktam besegíteni, ahol ilyen régebbi gépekből néha hegyek állnak, ezekből szoktunk használható gépeket faragni, de ezeken kívül a többi brand gépeit nem ismerem a Dellnek.
A memória az amúgy is más tészta, mint egy winchester, ott előfordulhat inkompatibilitás bármilyen gépnél; a processzornál meg ugye vagy tartalmazza a BIOS a CPU mikrokódot, vagy nem.
De a merevlemeznél nincs ilyesmi, csak a SATA csati a lényeg, meg, h a merevlemez vastagsága megfelelő legyen, vagyis ne legyen vastagabb a kinézett merevlemez, mint ami a gépben van.Mindenesetre a laptopok nem ebbe a kategóriába tartoznak.
Főleg nem a merevlemez csere.
Nyugodtan átcserélheted, a Dell Inspiron notebook sorozat az nem olyan brand gépnek tekinthető, mint az asztali katalógus gépek.
A merevlemez cseréhez még kis fiókot is kialakítottak a gépen:
http://www.youtube.com/watch?v=T5vBdOW7jCQ -
-
Bármilyen merevlemezt belerakhatsz, fel fogja ismerni.
De én a helyedben 7200RPM-est keresnék hozzá, azzal jelentősen gyorsabb lesz a gép.Vagy ugye hát SSD-t, de az már más árkategória.
Itt találsz olcsóbbakat is:
hardverapro.hu/aprok/hardver/merevlemezek/notebook_hdd_2_5/keres.php?stext=7200Tessék, pont annyi, mint egy általad kinézett 5400-es:
hardverapro.hu/apro/bontatlan_garis_toshiba_500gb_7200rpm/friss.html
Vadiúj, bontatlan, garanciális, talán még számlát is tud adni, az eladó pedig megbízható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- E-roller topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Autóhifi
- Béta iOS-t használók topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ELADÓ Lenovo ThinkPad Ultra Dock - 135W EU (40AJ0135EU)
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest