- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
sagvary #4669 üzenetére
Gondolom, ugyanúgy XP-t futtatsz rajta. Mindennapi felhasználásban (net, office, zenehallgatás) nem érezhető igazán különbség a Pentium M és a Core Duo processzorok között. Nem néztem utána, de elképzelhető, hogy az U300-ban nem fogsz tudni CPU-t cserélni, mert rá van forrasztva az alaplapra. (A Toshiba Portege szériájában biztosan így van, a Satellite U300 pedig éppen határeset lehet, attól függően, hogy a Toshiba subnotinak sorolta be a saját termékportfóliójában, vagy thin & light notinak.) Ha cserélhető, akkor attól tartok, hogy ez a plafon, mivel tudtommal nincsen 533 MHz-es FSB-vel rendelkező Core 2 Duo Mobile CPU.
-
pityke88
tag
válasz
sagvary #4643 üzenetére
Hmmm....
Csak már úgy a szívemhez nőtt a kis szörnyeteg, és amikor böngészgetek az 512 ram már kevés, meg most win7 starter-t raktam rá és azért annak kellene még a ram
Pentium prociban tudsz pontos típusokat esetleg?
Amúgy van másik gépem, ezt csak amolyan hobbi célból upgradelném.
De tényleg olyan jó kis noti volt ez, a régi játékokat amiket szeretek azokat is simán vitte, nap mint nap nyúztam, többször esett le a fö9ldre ahhoz képest semmi külsérelmi, sem belsérelmi nyom, még egy kopás sem pedig ötödik éves. Ezt meghálálván szívesen költenék rá
Köszike a választ -
sagvary
aktív tag
válasz
sagvary #4642 üzenetére
Ezt lehetne fejleszteni:
2 GB (max) - DDR2 SDRAM - 533 MHz.
Csak IDE HDD megy bele, ami lényegesen drágább mint a SATA-s winchesterek.
A processzort lehetne Pentiumra cserélni, de a video vezérlő - VIA UniChrome Pro - gyengesége miatt szerintem nem érdemes a gépet fejleszteni.
A gép olcsón adható, illetve vehető, ezért inkább érdemesebb egy erősebb notebook-ot használtat venni ennek az árából és abból amit most rá szándékozol költeni.
-
lilla003
csendes tag
-
mindwarp-hs
csendes tag
válasz
sagvary #4612 üzenetére
Nem, ezt már az elején kilőttem, majdnem biztos vagyok benne hogy alaplap. Igaz hogy az akksija már nagyon gyenge, de hálózatról mindig ment
Viszont mégegyszer megnéztem biztos ami biztos, és most annyival jobb a helyzet hogy a cpu ventillátorát bekapcsolja, és a cd meghajtó is kattog kettőt, de továbbra is kikapcsol 3 másodperc után.
-
-
válasz
sagvary #4501 üzenetére
adott szériás notit szállítják 34 watt tdp értékű procival is - azonos hűtéssel -, szóval azzal vélhetően nem lesz gond, mert mindig a felső értékkel számolnak, és nem gyártatnak illetve szereltetnek gyengébb hűtést a széria bizonyos darabjaiba csak azért, mert esetlegesen olyan proci kerül(het) bele, ami gyengébb hűtéssel is elmegy/elmenne...
abban valóban igazad van/lehet, hogy amennyiben nem tudja olcsón beszerezni valaki a procit, és esetleg még pénzért is teteti be a notiba, az elég költséges is lehet, továbbá jótállási időn belül bukó a gari, aztán szükség lehet a bios frissítésére...stb, szóval nem mindig és mindenki számára egyszerű és kifizetődő... -
NEMO1968
őstag
válasz
sagvary #4016 üzenetére
Próbálj + kölcsönkérni 1vinyót 1 próba erejéig.
Nekem is egy 5 éves ACER TM 2200-asom van,jó bele a 160-as vinyó is.
Valszeg jó lesz a tiédbe is.
Ha mégis veszel vinyót,és nem kezeli,külső vinyóként USB-re dugva 1 másik gépen szétoszthatod olyan méretekre,amit már lát a géped.(mondjuk 2x80-ra,vagy ahogy akarod)
Volt 1 P2-es gépem,ami nem kezelte a 40gigás vinyót,és ez volt a +oldás.
15-15-10 -re osztottam,és telepítés után látta mind1ik +hajtót. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged