- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindwarp-hs
csendes tag
válasz
superecneB #4618 üzenetére
Sokkal jobban jársz ha veszel egy külső házat az 500asnak. HD filmekkel sem lesz gondod, én is ugyanerre használom a terrás külsőmet. Egyébként amennyiért el tudnád adni a használt 500ast annyiért sokkal kisebb 2,5"-os vinyót vehetnél a laptopodba, ergo egy rakat tárhelyet buknál.
-
mindwarp-hs
csendes tag
válasz
Zsolti1987 #4614 üzenetére
hát ezt így nemtudom mennyiért vinnék el
keresek azért olyanokat amit írtál hátha találok egy használtat jó áron. most úgysem a minőségre meg teljesítményre utazok, csak jólenne egy ilyen kis átépítést megcsinálni, aztán mekkora poén ha egy cipősdobozba egy működő laptopod van
-
mindwarp-hs
csendes tag
válasz
sagvary #4612 üzenetére
Nem, ezt már az elején kilőttem, majdnem biztos vagyok benne hogy alaplap. Igaz hogy az akksija már nagyon gyenge, de hálózatról mindig ment
Viszont mégegyszer megnéztem biztos ami biztos, és most annyival jobb a helyzet hogy a cpu ventillátorát bekapcsolja, és a cd meghajtó is kattog kettőt, de továbbra is kikapcsol 3 másodperc után.
-
mindwarp-hs
csendes tag
Üdv
A napokban megadta magát őskori Asus A6m notebookom, Bekapcsolás után pár másodperccel azonnal ki is kapcsol, még a biost sem tölti be. Ezek alapján alaplapi hibára gyanakodok, mivel a bios resetelős gomb nyomogatása után sem változott a helyzet. Szétkaptam a gépet és látom S1es foglalatú az alaplap.
És elérkeztünk a problémámhoz ugyanis kerestem S1-es foglalatú alaplapokat de egyet sem találtam. Ilyen ritkán használt ez a tipus, vagy csak van egy másik neve a foglalatnak amit gyakrabban használnak? esetleg belemegy a proci másmilyen foglalatba is, és ha igen milyenbe?
A cél pedig egy új alaplap vásárlása és a notebook teljes átépítése egy műanyag dobozba, vagy bármibe amiben megél, más alaplappal ugysem fér vissza a házába és hozzávaló alaplapot nem találok, igaz az újnál lesznek gondjaim az SODIMM ramokkal de hátha lesz szerencsém és találok notebook alaplapot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest