- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amikor telepítesz egy Win7-et, csinál a rendszer egy 100MB-os rejtett partíciót, egy ún. "rendszer számára fenntartott" partíciót. Ezt is törölted?
Asztalon nyiss jobb egérgombbal menüt a "Számítógép"-en, majd onnét tovább navigálva --> Kezelés --> Lemezkezelés. Itt particionálhatod a windowsban is a lemezeket.
Vagy használd a Partiton Magic Tool-t, ahogy szimpatikus, az is mutatja gondolom a teljes merevlemezt, a rejtett fájlokkal együtt.
Ha van rajt ilyen rejtett fájl, azt töröld le.(Ha még ezeket nem csináltad meg.)
-
Azon a merevlemezen egyébként nem maradt fent a régi oprendszer, ugye?
Leformáztad teljesen, indítófájlok se maradtak rajt.Mert még ez okozhat gondot, mármint, h érzékeli, h ott is van egy Win7.
JaMart:
Mennem kell; majd éjjel megjövök, válaszolok, ha addig valaki be nem néz a topicba.
De SSD-t inkább az SSD-s topicban kérdezd meg, ott tudják a legjobban, mi most a bestbuy. -
Úgy értem, a driverek akkor töltődnek csak be, amikor a Windows már elindult, vagyis elkezdett elindulni.
De mivel egy olyan eszközt érzékel, ami akadályozza az elindulását, ezért nem jut el odáig se, h betöltse hozzá a drivert.
Hiába van hozzá driver, nem a driverrel van baj.De majd elmagyarázzák a Win7 topicban.
Biztosan van rá megoldás is azon kívül, h ki kelljen húzni. -
Igen, ez egy jellemző problémája a Win7-nek.
Külső drivert igénylő eszköznél előfordul, h az USB-be dugott eszköz megakasztja a bootolást, mert ismeretlen eszközkét érzékeli a rádugott eszközt, és ezért nem megy tovább a boot.
Jelen esetben ugye az a gond, h az USB3.0 külön drivert igényel, ezért csak akkor akad meg, ha abba van dugva.Nem tudom erre mi a megoldás, mikor utoljára ilyen gondom volt, én kihúzogattam az eszközt. (Nekem a RAT9-es egerem vevője okozta anno.
Inkább a Win7 topicban kérdezd meg, én nem tudom mit lehet vele tenni.
http://itcafe.hu/tema/windows_7_olvasd_el_az_elso_hsz-t_warez_tilos/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest