Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amikor telepítesz egy Win7-et, csinál a rendszer egy 100MB-os rejtett partíciót, egy ún. "rendszer számára fenntartott" partíciót. Ezt is törölted?
Asztalon nyiss jobb egérgombbal menüt a "Számítógép"-en, majd onnét tovább navigálva --> Kezelés --> Lemezkezelés. Itt particionálhatod a windowsban is a lemezeket.
Vagy használd a Partiton Magic Tool-t, ahogy szimpatikus, az is mutatja gondolom a teljes merevlemezt, a rejtett fájlokkal együtt.
Ha van rajt ilyen rejtett fájl, azt töröld le.(Ha még ezeket nem csináltad meg.)
-
Azon a merevlemezen egyébként nem maradt fent a régi oprendszer, ugye?
Leformáztad teljesen, indítófájlok se maradtak rajt.Mert még ez okozhat gondot, mármint, h érzékeli, h ott is van egy Win7.
JaMart:
Mennem kell; majd éjjel megjövök, válaszolok, ha addig valaki be nem néz a topicba.
De SSD-t inkább az SSD-s topicban kérdezd meg, ott tudják a legjobban, mi most a bestbuy. -
Úgy értem, a driverek akkor töltődnek csak be, amikor a Windows már elindult, vagyis elkezdett elindulni.
De mivel egy olyan eszközt érzékel, ami akadályozza az elindulását, ezért nem jut el odáig se, h betöltse hozzá a drivert.
Hiába van hozzá driver, nem a driverrel van baj.De majd elmagyarázzák a Win7 topicban.
Biztosan van rá megoldás is azon kívül, h ki kelljen húzni.
-
Igen, ez egy jellemző problémája a Win7-nek.
Külső drivert igénylő eszköznél előfordul, h az USB-be dugott eszköz megakasztja a bootolást, mert ismeretlen eszközkét érzékeli a rádugott eszközt, és ezért nem megy tovább a boot.
Jelen esetben ugye az a gond, h az USB3.0 külön drivert igényel, ezért csak akkor akad meg, ha abba van dugva.Nem tudom erre mi a megoldás, mikor utoljára ilyen gondom volt, én kihúzogattam az eszközt. (Nekem a RAT9-es egerem vevője okozta anno.
Inkább a Win7 topicban kérdezd meg, én nem tudom mit lehet vele tenni.
http://itcafe.hu/tema/windows_7_olvasd_el_az_elso_hsz-t_warez_tilos/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Booststation RTX2060 6GB videokártyával
- ROG Ranger BP2500 Laptop Hátizsák
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx