- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
i.csab
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy van erre jobb topik is, elnézést, ha nagyon eltájoltam volna magam...
Egy nemrégen vásárolt Lenovo G580-nál jelentkezik az a probléma, hogy a Win7 Ultimate indításkor megakad.
Vettem egy SSD-t a gépbe, amin van a rendszer, s a gyári 500GB-os HDD meg kikerült USB rackbe (elvileg a rack is támogatja az USB 3.0-át).
A gond az, hogy a rendszer felállásakor, betöltéskor, ha be van dugva az USB3.0-ba a rackkel a HDD, a "Windows indítása" színes képernyőnél kimered, s amíg nem húzom ki az USB 3.0-ból a HDD-t nem is lép tovább. Csak ha az indító képernyőn tovább lép, akkor lehet csak bedugni a HDD-t. Mi lehet a gond?Gondoltam driver problémára, mert ha az USB2-be dugom akkor nem akad meg, s feláll hibátlanul a rendszer. Emiatt letöltöttem a Lenovo oldaláról az USB device divert is, de sajnos nem segített...
Vagy a bootolási prioritásra tudtam gondolni, mint a probléma forrására. A biosban a boot sorrendben leraktam utolsó helyre az usb HDD-t, viszont külön nem tudom kikapcsolni/letiltani, hogy erről ne akarjon bootolni...
Mi lehet a megoldás, hogy tovább töltsön a Win akkor is ha csatlakoztatva van a HDD? Esetleg valakinek volt ugyanilyen problémája?Köszönettel: i.csab
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Windows 10
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Thinkpad 12 V - 9 V DCDC autós töltő
- Huawei Watch GT 5 // Számla+Garancia //
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest