- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cassius.clay #5672 üzenetére
Ejha... és valóban viszi a DDR3-at is.
Ezen néztem egy nagyot, de jobban rákeresve, szerepel az Intelnél is a chipset leírásban. Hát, mindenesetre nem sok PM45-ös chipsetes géphez mellékeltek DDR3-at.A lapozófájlról:
Akinek fogalma sincs semmiről, annak ajánlott olvasmány volt ollie írása anno:
http://logout.hu/cikk/a_windows_xp_32_bit_memoriakezelese/teljes.html
Vagy a Techneten a Windows memóriakezelésével foglalkozó https://technetklub.hu/search/SearchResults.aspx?u=2117&o=DateDescending.Bár a Win7, ill. a Vista már nem írogat ki mindent a lapozófájlra, ettől függetlenül nyugodtan kapcsoljátok le. Főleg 8GB ramnál.
Ha valamilyen programnak szüksége lenne rá, majd jelzi, és akkor vissza lehet kapcsolni. Akinek SSD-je van, annak meg le KELL kapcsolni.
A lapozófájl nem gyorsítja a boot időt, nem erre való.
Ha meg nem elég a fizikai ram, majd felugrik egy "elfogyott a virtuális memória" hibaüzenet --> ez esetben majd vissza lehet kapcsolni.
Megjegyzem, nekem amikor még 4GB ramom volt, ez utóbbi előfordult párszor, ha túl sok mindent hagytam nyitva játékok futtatása közben/alatt. -
eketomy
senior tag
válasz
cassius.clay #5672 üzenetére
Hát ha 8GB ramod van akkor azt szoktuk javasolni, hogy ki kell kapcsolni a lapozófájlt, mert akkor már nincs szükség a gépnek rá! (a win7 nemtudom, hogy kikapcsolja-e alapból sztem nem)
Start menü, vezérlőpult, rendszer, speciális rendszerbeállítások, speciális fül, teljesítménynél beállítások, ismét speciális fül, és ott lesz hogy virtuális memória, módosítás, szedd ki a pipát hogy ne a rendszer kezelje a lapozófájl méretét és kapcsold ki a C meghajtón!
Új hozzászólás Aktív témák
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile (ARPG)
- Robot fűnyírók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged