- Yettel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
cassius.clay
senior tag
válasz
eketomy #5671 üzenetére
Igen, tudom, nem egy P szériás procival szerelt notim volt már, nagyon pozitivak az élményeim róluk
Egyébként a ram upgrade megtörtént, kezeli a gép a 8GB DDR3 ramot. (1333Mhz-es van benne, elméletileg ezt is kihasználja, tehát nem folytja le 1066-ra-legalábbis ugy tudom)
Nem tudjátok ilyenkor mit lehet mág állitani a gépen, hogy érezzem a sebességkülönbséget a 2Gb ramhoz képest? Mert nem nagyon érzem. Ez a lapozo fájl cucc hogy is van? Tudom, ha 8GB ram van a gépben, akkor nem nyul le a vinyóról a lapozofájlnak külön memóriát; de ez automatikusan kerül beállitásra, ha beleraktam a gépbe a 8GB ramot vagy nekem kell kézzel állitani rajta? Ha nekem akkor hol és hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest