Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dehecked
üzenetére
https://en.wikipedia.org/wiki/Sandy_Bridge#Mobile_platform
Linkeltem már, a mobil Sandy Bridges processzorok között a legmagasabb órajelűek amiket Te keresel. 2magosok közül az i7 2620M, 2640M
4magosok közül meg a táblázat felső mezője. 26××QM, 27××QM, 28××QM.
Ahogy látod, van amiben az L3 gyorsítótár még több.
Szerintem az 55W-os TDP-jű Extreme szériát nem vinné, a BIOS mikrokódok között sincs bent valószínűleg.Kérdés, h ezeket az i7-eseket hol lehet beszerezni.
Ár/érték arányban azt javaslom, i5-öst keress hozzá, azokat 10ezer alatt is szoktam látni az aprón, de i7-esek 20-25ezerről indulnak. Nem hiszem, h megéri. Úgy fogalmaznék, h ha van pénz lóvéra, még akkor se vennék bele 25ezerért i7-est, mert akkor se éri meg.
Mondjuk ha olyan programokat akarsz majd futtatni vele, amik igénylik a 4 magot, akkor jól jönnek a natív 4 magos i7-es QM-re végződő processzorok, de ár/érték arányban nagyon értelmetlen beruházás.
Ja és igen, a gépet szerelték ugye gyárilag i7-es 4magossal is, de nem 100%, h az összes ilyen processzort el is fogadja, keresgettem fórumokban, h mivel mehet, de nagyon nem találtam semmi használhatót, gyárilag amikkel szerelték, azzal biztos megy, és nagy eséllyel a többi QM-est is viszi.
Hogy gyárilag mik voltak benne, azt meg a manualja nem írja. :/
A legjobb, ha bele is tudod próbálni, mielőtt kifizeted.Vannak gépek amiket ismerünk, vannak leírásai, egyértelmű, h visz mindent, de ezt a gépet nem ismerem, és a leírásai se egyértelműek, csak Googleval lehet róla összeszedni információkat, ezért nem tudok 100%-os bizonyossággal ajánlani hozzá cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx