- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
SShadow
aktív tag
válasz
Thunderzolee #9189 üzenetére
Szia
Először is köszönöm hogy utánanéztél a dolognak.
A másik kérdés az lenne hogy t7800at sajna nem találtam ami még jó lenne az a t9500 meg a t9300
mert az intel honlapja szerint azok is 800asok, de ezeket horror áron árulják a prohardveren.Amit találtam az egy T4500 és egy C2D T6600 3000forintért ez szerintem teljesen korrekt.
A másik egy T8300as ez 7500forintba kerül ennek mondjuk 3MB a Cache-e, de azt nem tudom mennyit jelent ez a gyorsaságba.
Igazából a gépet 5000kemény magyar forintért vettem a T2390es és a másik 1GB ram otthon volt elfekvőbe.
Mivel törött a zsanérnál találtam hozzá egy donor gépet egy 10esért.Nagyon a 20ezres "álomhatárt" nem akarom átlépni csak ha sebességbe tényleg érezhető a különbség, mivel ez egy második gép lenne amit csak letöltésre youtube videókra használnék.
A kérdés csak az hogy egy gyorsabb proci mennyire bírkózik meg a HD felbontással???
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motoros topic
- Házimozi belépő szinten
- Hálózati / IP kamera
- Honda topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged