- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
SShadow
aktív tag
válasz
Thunderzolee #9189 üzenetére
Szia
Először is köszönöm hogy utánanéztél a dolognak.
A másik kérdés az lenne hogy t7800at sajna nem találtam ami még jó lenne az a t9500 meg a t9300
mert az intel honlapja szerint azok is 800asok, de ezeket horror áron árulják a prohardveren.Amit találtam az egy T4500 és egy C2D T6600 3000forintért ez szerintem teljesen korrekt.
A másik egy T8300as ez 7500forintba kerül ennek mondjuk 3MB a Cache-e, de azt nem tudom mennyit jelent ez a gyorsaságba.
Igazából a gépet 5000kemény magyar forintért vettem a T2390es és a másik 1GB ram otthon volt elfekvőbe.
Mivel törött a zsanérnál találtam hozzá egy donor gépet egy 10esért.Nagyon a 20ezres "álomhatárt" nem akarom átlépni csak ha sebességbe tényleg érezhető a különbség, mivel ez egy második gép lenne amit csak letöltésre youtube videókra használnék.
A kérdés csak az hogy egy gyorsabb proci mennyire bírkózik meg a HD felbontással??? -
SShadow
aktív tag
válasz
Thunderzolee #9187 üzenetére
Köszönöm a választ közben EVERESTEL megnéztem és ott azt írj hogy a támogatott FSB533,667,800
Tehát elméletileg támogatja a 800ast , lehet hogy téved a program????És mi van akkor ha egy 800ast rakok bele amit ő visszavesz 533-ra???
Nem lesz stabil a működés??Ákos
-
SShadow
aktív tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy van egy MSI Vr601-em amiben jelenleg egy T2390es van GL960chipsetes.
Olyan kérdésem lenne hogy a P7450 belemenne e vagy csak az FSB800MHZ-at támogatja az alaplap (az everest azt írja) ????
-
SShadow
aktív tag
Sziasztok olyan kérdés lenne, hogy az egyik ismerős upgradelni akarja a gépét mert csak 3GB ram van benne.
Mi lenne a jobb választás:
Ha kicserélné a mostani 1066MHZ-en futó RAMOT 4gb 1333-asra?
Vagy ha a mostanihoz kettőhöz (ugye az modul) venne még 4GB-ot és akkor összesen 6GB-ja lenne, de az akkor csak 1066-on megy?
A felhasználás álltalános bár néha szokott egy-két proc és memóriaigényes alkalmazást használni PhotoShop,CAD ilyesmi.
Még az a kérdés hogy mindegy hogy milyen márkát vesz vagy jobb az ha a két modul azonos típus és márkájú????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest