Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F7
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
..öööööö...
Ezt most nem értem.Az a közel 5 éves laptopom amiről most is írok, egy Asus F7E. Szintén 965-ös chipset-es, mint a CpuZ kép alapján a bvvitya laptopja. "Gyárilag" FSB 667-es Merom CPU-val jött ki. Kapott T7500-at (Merom FSB800) és ezzel ment 4 éven át hibátlanul. Majd tavaly augusztusban kapott T9300-at (Penryn FSB800), és azóta ezzel megy hibátlanul!
Sajnos -vagy hála a mérnöki kimagasló munkának (?)-, csak a chipset típusa, és a gyártói jellemzők alapján -szerintem- már régen nem dönthető el a kérdés!Ezt mire írtad?
Amennyibe az Asus F7E 965-ös chipsetes, akkor miért ne vinné a 800MHz-es FSB-t?
A 965-ös chipset viszi a 800-as FSB-t. Ez nem kérdés.Az nem ritkaság, h egy gépbe gyárilag alacsonyabb FSB-s procit tesznek, mint amit max. kezelni tudna.
Ha már így felhoztad, tudod mit próbálhatnál ki?
Az 1066MHz FSB-s Penryn processzorokat kezeli? (pl. T9400 , T9600, T9800) Elindul velük, de csak 800-as FSB-n; vagy el sem indul velük?Egyébként igazad van a Krisztián által felvetettekben.
Én is ismerek olyan eseteket, amiket te is felsoroltál, vannak gépek amikben elvileg adott specifikációjú chipset van, mégis kezelnek magasabb felszereltségű chipsethez tartozó komponenseket (HP például a H55-ös chipsetben támogatja az 1333-as ramokat, holott a chipset csak 1066-ot kezel leírás alapján), ezért is szoktam ajánlani, h próbálják bele az adott procit/ramot, aztán ha megy, akkor lehet örülni, de ha nem, akkor meg nem én leszek az, aki rábeszéltem valakit egy rossz, hozzá nem való termék megvételére. Sajnos volt már itt ebből üvöltözés, mikor valaki rossz tanácsot kapott.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Vallás
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Poco F7
- Autós topik
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- Eladó tápegység (ADP-120VH D) NUC-hoz és laptopokhoz. (több darab)
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- Vadiúj számlás SSD-k
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest