Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
timea25
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Július közepén vásároltam egy Samsung NP300E5A-S02HU típusú notebookot, 2 éves garanciával
Mai nap folyamán ahogy a tápaljzatba dugtam bele a töltőt, az aljzatba eltört egy kis műanyag rész. Vagyis nem tudom bedugni a töltőt, nem áll meg benne.
Felhívtam a samsung ügyfélszolgálatot és a hölgy azt tanácsolta vigyem be szervízbe.Szerintetek ezt garanciába kicserélik? Volt már valamelyikőtöknek ilyen problémája?
Vagy keressek valakit aki esetleg ki tudná cserélni? Láttam webshopokban, hogy lehet ilyen kis aljzatot venni, szóval nem lenne szükséges az egész alaplapot cserélni. Az aljzat típusát hol tudom megnézni?Segítségeteket előre is köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 26
- Tőzsde és gazdaság
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- Battlefield 6
- Formula-1
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx