- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
timea25
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Július közepén vásároltam egy Samsung NP300E5A-S02HU típusú notebookot, 2 éves garanciával
Mai nap folyamán ahogy a tápaljzatba dugtam bele a töltőt, az aljzatba eltört egy kis műanyag rész. Vagyis nem tudom bedugni a töltőt, nem áll meg benne.
Felhívtam a samsung ügyfélszolgálatot és a hölgy azt tanácsolta vigyem be szervízbe.Szerintetek ezt garanciába kicserélik? Volt már valamelyikőtöknek ilyen problémája?
Vagy keressek valakit aki esetleg ki tudná cserélni? Láttam webshopokban, hogy lehet ilyen kis aljzatot venni, szóval nem lenne szükséges az egész alaplapot cserélni. Az aljzat típusát hol tudom megnézni?Segítségeteket előre is köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged