- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlashPlayer
tag
Sziasztok!
Vanegy amilo 7310w laptopom, de megdeglett az alaplapja, mennyibe kerülhet egy alaplap hozzá? Csak hibásakat találtam :/És ha drága vagy nem is lehet kapni alaplapot hozzá, akkor mit tudok kezdeni vele? Esetleg a monitorját rálehet kötni pc-re? vagy akármire. Gondolom kell hozzá valami átalakító kütyü ami megint csak drága
Szerk:
Inkább úgy kérdezem, hogy milyen alaplaphoz lehet még jó ez a monitor ami van hozzá, a ram-ok: DDR-400 512MB x2
cpu, SL8ML
wifi kártya. MDC56S-IÉs van itt egy valami, WLAN kártya elvileg, de a monitor volt rákötve
WN2302A-F4
802.11 Mini PCI WLAN Card ( Lite On)Tudom bonyolult kérdéseket tettem most fel, de nem sokra jutottam guglival,
Az alaplap formája nem lényeges, nem kerül vissza a házába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- iPhone topik
- E-book olvasók
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest