- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
Sziasztok!
Adott egy lenovo z575 noti. Játék közben max. hőmérséklet bekapcsolt DG-al felment 83 fokig is, kicsit sokallom. Hátlapját már leszedtem, memória bővítés miatt, és meglepődve láttam, hogy simán hozzáférhető az APU és a GPU hűtése is, elméletileg nem látok sehol gari matricát, akkor le tudom szedni, és újrapasztázni gari vesztés nélkül? Aki látta már a gépet belülről, illetve van tapasztalata ezzel kapcsolatban, annak megköszönöm a segítséget
Másik gondom, hogy akarok bele egy 32 GB-os SSD-t, de a vinyót nem akarom kieszedni, mert kell a tárhely, és nem akarom külsőre kötni. A mini PCIe verzió úgy néz ki, hogy nem jön össze, mert hosszúságra valószínű nem férne be a wifi helyére, marad akkor az ODD helyére kerettel való beépítés. Ebben tud valaki segíteni? Milyen keret kell hozzá, mennyibe kerülnek, valami link hozzá?(gondolom ebay)
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest