- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz
homeless09 #5776 üzenetére
passz, de bios-t nem piszkálnám a helyedben! Asus K53TA-nál próbálkoztam másik Asus bios-t rátenni, chipset stb minden egyezett (A8 3500M APU támogatás miatt), de ki is nyírtam vele a bios-t, forrasztás lett a vége... nem éri meg
-
Kornel
veterán
válasz
homeless09 #5774 üzenetére
Egyszerűbb, mint notiban procit, meg vga-t cserélni
-
Kornel
veterán
válasz
homeless09 #5771 üzenetére
USB-ről is tudsz win-t telepíteni, és akkor nincs szükség ODD-re!
-
Kornel
veterán
válasz
homeless09 #5769 üzenetére
Én ODD helyére fogok egy kerettel belerakni egy 32-es SSD-t, ami rendszernek bőven elég, és megvan 15 ezerből kb
-
Kornel
veterán
válasz
homeless09 #5767 üzenetére
Én meg azt mondom neked, hogy add el, és ne költs erre, és vegyél egy masszívabb gépet, abból az árból, amit cpu vagy vga cserére szánnál. Egyébként sebességben sokkal előrébb lennél pl. egy SSD-vel, mint a CPU cserélgetéssel.
-
Kornel
veterán
válasz
homeless09 #5765 üzenetére
Szerintem a VGA semmiképp sem cserélhető benne, Asus-ban és Lenovo-ban sem cserélhető a HD6650, nem hiszem, hogy a PB-ben meg az lenne...
Azt a bivaly procit meg nem tudom, minek akarod lecserélni, mit akarsz helyette?
Az A6 3400M APU is csak kb. 2 GHz-en éri utól, és a foglalat sem egyezik meg.
Szerintem hamarabb fog széthullani az a noti (szerintem az egyik legrosszabb anyaghaszálatú), mint elavulni a hardver. -
Kornel
veterán
Sziasztok!
Adott egy lenovo z575 noti. Játék közben max. hőmérséklet bekapcsolt DG-al felment 83 fokig is, kicsit sokallom. Hátlapját már leszedtem, memória bővítés miatt, és meglepődve láttam, hogy simán hozzáférhető az APU és a GPU hűtése is, elméletileg nem látok sehol gari matricát, akkor le tudom szedni, és újrapasztázni gari vesztés nélkül? Aki látta már a gépet belülről, illetve van tapasztalata ezzel kapcsolatban, annak megköszönöm a segítséget
Másik gondom, hogy akarok bele egy 32 GB-os SSD-t, de a vinyót nem akarom kieszedni, mert kell a tárhely, és nem akarom külsőre kötni. A mini PCIe verzió úgy néz ki, hogy nem jön össze, mert hosszúságra valószínű nem férne be a wifi helyére, marad akkor az ODD helyére kerettel való beépítés. Ebben tud valaki segíteni? Milyen keret kell hozzá, mennyibe kerülnek, valami link hozzá?(gondolom ebay)
Üdv!
-
Kornel
veterán
Sziasztok!
Lenovo Z575 notiba a wifi kártya helyére bele menne egy ilyen mini pci express felületű SSD?
Ha bárkinek van infoja erről, megköszönöm!Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- RAM topik
- Windows 10
- Filmvilág
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest