- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz
homeless09 #5776 üzenetére
passz, de bios-t nem piszkálnám a helyedben! Asus K53TA-nál próbálkoztam másik Asus bios-t rátenni, chipset stb minden egyezett (A8 3500M APU támogatás miatt), de ki is nyírtam vele a bios-t, forrasztás lett a vége... nem éri meg
-
Kornel
veterán
válasz
homeless09 #5774 üzenetére
Egyszerűbb, mint notiban procit, meg vga-t cserélni
-
Kornel
veterán
válasz
homeless09 #5771 üzenetére
USB-ről is tudsz win-t telepíteni, és akkor nincs szükség ODD-re!
-
Kornel
veterán
válasz
homeless09 #5769 üzenetére
Én ODD helyére fogok egy kerettel belerakni egy 32-es SSD-t, ami rendszernek bőven elég, és megvan 15 ezerből kb
-
Kornel
veterán
válasz
homeless09 #5767 üzenetére
Én meg azt mondom neked, hogy add el, és ne költs erre, és vegyél egy masszívabb gépet, abból az árból, amit cpu vagy vga cserére szánnál. Egyébként sebességben sokkal előrébb lennél pl. egy SSD-vel, mint a CPU cserélgetéssel.
-
Kornel
veterán
válasz
homeless09 #5765 üzenetére
Szerintem a VGA semmiképp sem cserélhető benne, Asus-ban és Lenovo-ban sem cserélhető a HD6650, nem hiszem, hogy a PB-ben meg az lenne...
Azt a bivaly procit meg nem tudom, minek akarod lecserélni, mit akarsz helyette?
Az A6 3400M APU is csak kb. 2 GHz-en éri utól, és a foglalat sem egyezik meg.
Szerintem hamarabb fog széthullani az a noti (szerintem az egyik legrosszabb anyaghaszálatú), mint elavulni a hardver. -
Kornel
veterán
Sziasztok!
Adott egy lenovo z575 noti. Játék közben max. hőmérséklet bekapcsolt DG-al felment 83 fokig is, kicsit sokallom. Hátlapját már leszedtem, memória bővítés miatt, és meglepődve láttam, hogy simán hozzáférhető az APU és a GPU hűtése is, elméletileg nem látok sehol gari matricát, akkor le tudom szedni, és újrapasztázni gari vesztés nélkül? Aki látta már a gépet belülről, illetve van tapasztalata ezzel kapcsolatban, annak megköszönöm a segítséget
Másik gondom, hogy akarok bele egy 32 GB-os SSD-t, de a vinyót nem akarom kieszedni, mert kell a tárhely, és nem akarom külsőre kötni. A mini PCIe verzió úgy néz ki, hogy nem jön össze, mert hosszúságra valószínű nem férne be a wifi helyére, marad akkor az ODD helyére kerettel való beépítés. Ebben tud valaki segíteni? Milyen keret kell hozzá, mennyibe kerülnek, valami link hozzá?(gondolom ebay)
Üdv!
-
Kornel
veterán
Sziasztok!
Lenovo Z575 notiba a wifi kártya helyére bele menne egy ilyen mini pci express felületű SSD?
Ha bárkinek van infoja erről, megköszönöm!Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- HP Alkatrészek eladók!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged