Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
Sziasztok.
Nem sokkal fentebb olvastam hogy másnak is van hasonló problémája,amivel nem sokat lehet kezdeni csak újabb laptop vásárlással,de azért felteszem a kérdést hátha…..
Adott egy HP Compaq 610.
CPU : Intel Celeron T1500
Ram : 2+1 GB DDR2 800MHz vagyis összesen 3GB
HDD : 120GB SataIIWin10 elfut rajta,de eléggé lassú szegénykém.

YT videókat 480p-ben futtatja ami elegendő lenne.Ahogy néztem a proci kihasználtságom 100%-ra ugrik fel nagyon sokszor és ilyenkor lassul be nagyon.
Cseréltem egy 120GB-os SSD-re a HDD-t mert van ithon a szekrénybe feleslegesen. ( tudom ezen a régi gépen nem sokat ér a SataII miatt )
SSD-re telepítettem egy sallangoktól mentes Win7 Tiny rendszert,és a gép megtáltosodott,de amint ismét böngészni szeretnék lassabb mint szeretném ( gyorsabb mint win10-el ) YT videóknál a 720p is megy már jobban,de itt is megröccen időnként.
Szerintetek egy T5870 proci cserével jobb lenne,vagy mondhatni ugyanilyen maradna?
Vagy esetleg lehetne bele rakni jobb CPU-t is?Nem napi használós gépnek szánnám,de ha már itt van elszórakozgatok vele,ha egy kis pénz ráforditással jobbá tudnám varázsolni nekem már megérné a ráfordított időt.

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Brave
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- További aktív témák...
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- HP 65W töltő eladó
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx