- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
Thunderzolee #15304 üzenetére
Szia.
Nagyon köszi a rengetek tudást!
Azért gondoltam a több ramot most, mert előbb utább úgyis kelleni kell és akkor később csak a kisebb modult kell cserélni nem mindkettőt. Meg tudok is most venni áfa nélkül, ami később nem biztos, hogy menne. Szóval arra gondoltam, hogy most veszek annyiért ami belefér. De persze lehet hogy később meg eleve olcsóbb lesz a ram.
Amúgy ez az e nélküli 5520 az idei. 64gb a max ram.
Ez a proci: 11th Generation Intel Core i5- 1135G7 (4 Core, 8M cache, base 2.4GHz,
Ilyen modul van benne: Speed 3200MHZ, Standard: DDR4, Voltage: 1.2V. Az időzítés az ezekből valami, vagy az a Memóriakésleltetés? Az is opció, hogy ezt eladjam és vegyek párban most valamit. Mit gondolsz? Bár ez elég gyors ramnak tűnik.ssd
Akkor jól értem, hogy ha a rendszer a másokon van ezen meg adatok lesznek főleg, akkor akár egy ilyen is jó lehet? Vagy érdemes így is gyorsabbat?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fogyjunk le!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest