Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Előrendelhető a Meizu 22
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elod22
senior tag
Sziasztok! Egy Acer Aspire A715-71G-541M típusú laptopban szeretném bővíteni a RAM-ot.
Jelenleg 2x 4gb ddr4 2400mh van benne. Egyik gyárilag, a másikat pedig én tettem bele vásárlás után rögtön. Sajnos néha kevésnek bizonyul ez a 8 gb egy-egy játéknál, ezért úgy érzem szükség van a bővítésre
Egyik opció az lenne, hogy ha az egyik 4gb-os modult lecserélném egy 8 gigásra, így lenne összesen 12 gb, viszont ha jól tudom akkor már nem dual channelben működne. Persze azt sem tudom mennyire lenne érezhető az a +4 giga a jelenlegihez képest
Második lehetőség pedig az lenne ha vennék egy 16 gigásat és a kettő darab 4 gigásat, ami jelenleg benne van, megpróbálnám eladni.Árban a második variáns a húzósabb, de gondolom így sokkal jobban működne a gép és többet már nem lenne problémám a kevés rammal.
Az a változat, hogy benne hagyom az egyik régi ramot, hogy 20gb legyen összesen gondolom teljesen felesleges.
Előre is köszönöm a tanácsokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Jövedelem
- Philips LCD és LED TV-k
- Windows 11
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest