Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Thunderzolee
üzenetére
35 W TDP-s a jelenlegi processzor is (T4500), amit T9600-ra cserél, másrészt meg nem, nincsenek ugyanott teljesítményben, érezhetően gyorsabb egy T9400 pl. egy P8600-nál. Azért az a dupla méretű L2 cache számít egy kicsit..A fenti cserét én két Thinkpad T500-on is elvégeztem, nem érzékeltem egyik esetben sem, hogy számottevően jobban melegedne a gép a T9400-as procitól.
A P9*** felérne a T9*** széria hasonló órajelű darabjaival, de az nem kétezer forintos tétel, mint a P8600.
A proci fogyasztásának leszorítására vannak szoftveres lehetőségek (pl. volt Logout-on jó pár éve cikk az RMClock-ról, hogy csak egy példát említsek: [link]), a 35 W TDP sem jelent amúgy óriási fogyasztást/hőtermelést.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Gran Turismo
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Építő/felújító topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx