- Milyen okostelefont vegyek?
- De mi lett az akksival?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyus87
aktív tag
válasz
Thunderzolee #12468 üzenetére
Lehet, hogy rosszul fejeztem ki magam. Nem vártam, hogy megtáltosodik a gép, de ahogy leírtad, gondolom nyomokban fellelhető lesz a bővítés. Szoktam azért játék mellett 4-5 internetablakot is futtatni. Óriási javulást az SSD berakása után tapasztaltam, viszont hallottam már mástól is, hogy a Windows "szereti" a memóriát. Mivel 3 éve hosszútávra vettem gépet, most pont azért gondoltam, hogy korszerűsítek kicsit az újratelepítéssel(Win10) együtt. Az i5+SSD kombó mellett máshoz nem nagyon lehetett nyúlni csak a memóriához, mert az eddig 4 gb volt ugyebár. Megnéztem feladatkezelőt is, amit említettél. Ha jól látom normál felhasználás során 2,5-3 gb memóriát "eszik", de most már azért megnyugtató, hogy van hova nyúlnia tartalékért. Az elkövetkezendő pár évben remélhetőleg nem lesz gondom(az elavultságra gondolok).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest