- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fistvan1205 #12448 üzenetére
Hát igen.
Érdekes hiba. Ha 915-ös chipkészlet lenne (két generációval előző), akkor nem szólnék egy szót se, de így furcsállom. Nem találkoztam még ilyen chipsetű géppel, amit zavart volna a Sata1 - Sata2/Sata3-as probléma.
Nekem egyébként egy régi 915-ös chipsetű laptopom volt a szüleimnél, annál a gépnél találkoztam először ezzel a problémával, az 17"-os gép volt, két merevlemez is ment bele, de csak Sata 1-esek. Akkoriba kerestem rá, h tulajdonképpen hogy is van ez, és kiderült, h a Wikipediás idézetben szereplő Via chip van a gépben, és az csak Sata1-et fogad.
Egy ideig kerestem bele Sata1-es SSD-t, de aztán abbahagytam az egészet, már amúgy se használjuk azt a gépet szinte semmire.Szóval továbbra se értem Nálad mi a gond, mert jóval újabb chipset, de nincs más tippem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HP Elitebook 840 G5 / 840 G6 magyar billentyűzet.
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest