- Milyen GPS-t vegyek?
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fizikailag elfér ott egy átalakító?
Nemrég kezem közé került egy Asus Eee PC, amiben szintén ZIF csatis 8gigás SSD volt. Abban is szerettem volna SSD-t cserélni, de inkább letettem róla, mert nem találtam értelmes áron hozzá.
Sajnos olyan lassú volt a gép, h kábé 20 perc volt csak az, h felállt a rendszer.
Egy-egy egérkattintás után percekig csak vártam.
Nem tudom, h az SSD volt a rossz, vagy a lapon a vezérlő kezdett haldokolni, de inkább nem vettem hozzá 10ezerért másik SSD-t; kipróbálni meg nem tudtam másik csere meghajtóval, így letettem a gépről inkább.Szerintem szabadulj meg attól a géptől, és költsd a pénzed egy értelmes hardverrel rendelkező cuccra.
Egyébként ha HDD van benne, akkor az 4200RPM-es, többek között ezért is lassú.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest