- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
A kinézett processzorral a grafikus teljesítmény 100Mhz-el magasabb csupán, az is csak Turbo módban, szóval ha eléri a TDP keretet, kapásból visszaveszi az órajelét.
Ráadásul lássuk be, 1200MHz vs. 1300MHz nem túl sok különbség.Ha játékra kevés a gép, akkor az i7-essel sem lesz jobb a helyzet.
21ezret elköltesz a semmire.

Inkább cakk-pakk cseréld le a gépet egy olyan notira, amiben van egy kisebb dedikált GPU is, azzal majd el tudsz játszani ezekkel a régebbi játékokkal normális felbontáson, normális grafikai részletességgel, magasabb FPS-el.
i5-öst nem tudom mennyiért lehet eladni, Hardveraprón 15 körül szoktam látni, bár már talán lejjebb ment az ára. Én legalábbis nemrég vettem egy i3-ast 4ezerért, szóval ki lehet fogni olcsóbb példányokat is.
A 21ezres i7 nekem soknak tűnik, de hát mindenki arra költi a pénzét, amire akarja.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx