- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceguard
csendes tag
válasz
Dell XPS #6611 üzenetére
én köszönöm
Próbálgattam jobbra-balra, de eddig mindenhogy jó volt. Felismerte, nem sípolt.
most egy olyat vettem észre, hogy akkor indul újra, mikor a Win átveszi" a vezérlést, és a vga 2perc után is olyan forró, hogy nem tudok hozzáérni. És lehet emiatt lelövi a rendszert a Win.
-
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
Dell XPS #6558 üzenetére
Üdv Uram
Úgy néz ki a te gyanúd igazolódott be!
Hazahoztam a notit elég olcsón jutottam hozzá "hibás" szinte alkatrész áron!
Egy ASUS K50BA laptopról volt szó!Hazahoztam format c:
Win7 fel!
Driver Genius progival leszedtem a legfrissebb drivereket!
És elkezdtem tesztelni! Prime memteszt stb...4 óra memteszt stb semmi hiba 0 kékhalál!
És neki estem a videólarinak is 3d mark 06 5x lefuttattam semmi hiba! Aztán még nyúztam játékok alatt 3-4 órát így kb 1 nap masszív tesztelés után kijelentem hogy jó vétel volt mert a laptop hibátlan -
szente
addikt
válasz
Dell XPS #6591 üzenetére
Baszki a Wifi ledjét kellett megnyomni a laposon, ami jelzi, hogy be van e kapcsolva, vagy nincs.
Na akkor jelenleg már csak egy kérdésem maradt:
Ha úgy is ki lesz cserélve a bill, akkor kivághatom a beragadt 9-es gombnak a fóliáját, hogy ne nyomogassa magát állandóan? -
Gabesz87
veterán
válasz
Dell XPS #6589 üzenetére
Ajánlhatsz, azt megköszönöm, mindig jól jön az olcsó szaki
De amúgy unokatesómnak van ismerőse, aki szintén megcsinálja olcsón, múltkor is ő csinálta ezeket az elektronikai dolgokat, forrasztást miegymást, amit szaküzletben nem biztos, hogy megcsináltak volna, inkább kifizettettek volna velem egy új alaplapot (persze azt azért nem vállaltam volna). De egyébként már régóta szemezgetek új géppel...úgy voltam vele a múltkori javítás óta, hogyha legközelebb feladja a harcot, újat veszek...max megcsináltatom, és megpróbálom eladni. 1 modul van benne amúgy, egy 2GB-os.
Egyébként a Samsung notikkal szemezek, ami nekem kell: matt kijelző, Intel/nvidia páros. Ezt néztem ki: SAMSUNG Series 3 NP300E5X-S02HU. Néha játszom is, persze notin nem erőművet igénylő játékkal, arra ott az asztaliSzóval nem kell egy fél milkás vas. Erről esetleg van véleményed, vagy másik noti ajánlásod esetleg? Mondjuk ez már lehet, hogy nem ennek a topicnak a tárgya...
Ja, és köszi a segítséget
!
-
Gabesz87
veterán
válasz
Dell XPS #6583 üzenetére
Kipróbáltam, kiszedtem a vinyót meg a memóriát is, és semmi...Memória nélkül még az Asus logó sem jön be, memóriával vinyó nélkül ugyanaddig jut. Beletettem egy másik laptop vinyóját, de ugyanaz...sőt, nem vagyok benne biztos, hogy felpörgetné a vinyót...nem érzem kézzel sem...meg a másik, amit észrevettem, hogy bekapcsoláskor a venti nem megy egyáltalán, csak később, 10-15 sec múlva indul be. Nem tudom ez normális-e, de nekem úgy rémlik, hogy eddig rögtön beindult bekapcsoláskor.
-
Vigilante
őstag
válasz
Dell XPS #6573 üzenetére
Hi, hát ezt ismerőstől kaptam darabokba és én raktam össze. Feszülni nem feszült, csak annyira mennyire kellett, tisztítani külön nem tisztogattam, de elég újnak tűnt maga a VGA is!
Jah igen most kipróbáltam azt is, hát nem nagyon akarja átrakni, még ha az FN+F3-at nyomogatom akkor sem...
A lapos kijelzőjén, meg felfedeztem a Core 2-es feliratot, most pl sokkal kevesebb volt a krix-krax, mint az előző képemen.
HDD, akku nincs is benne!
Memóriával, meg többfélével is kipróbáltam és ugyanez az eredmény.
-
szente
addikt
válasz
Dell XPS #6567 üzenetére
Hát mivel a tulaja már megpróbálta szétszedni úgy hogy ki akarta pattintani a gombokat (
), inkább abban maradtunk, hogy billentyűzet csere lesz. A 9-es gombbal az történt, amit te is felvázoltál, hogy eltört a pici műanyag.
Az e-Bay-en ki is néztem ezt, kinézetre ugyan ilyen kell, de ennek más a típus száma. A hirdetés címében lévő WB1 az stimmel, de utána a számok már nem. Remélem csak azért, mert ez fekete, az itteni laposban meg fehér van.
Most felvettem a kapcsolatot Winner_hun kollégával, megkérdezi nekem. Amúgy ebbe kellene. -
BénaNyurga
aktív tag
-
szaszayanou
aktív tag
válasz
Dell XPS #6536 üzenetére
Eddig egyszer próbáltam kivenni. Utána rögtön indult, de lehet, hogy csak véletlen egybeesés. Amikor újra előfordul megint kipróbálom. Ha nem bírná egymást a két modul, akkor szerintem egyáltalán nem indulna el a gép. Most olyan, mintha a dvd vacakolna. Csak nem értem, hogy ha nem az a boot device, akkor miért akasztja meg az indulást.
A monitorra nem írt ki eddig sem semmit boot közben. Nincs valami billkombó, amivel beszédesebb lesz?
-
descence
tag
válasz
Dell XPS #6526 üzenetére
Igen, ezt a műanyagot szereltem ma le
Egyébként kösz a videót, simán asztali gépe módszerrel estem volna neki a memóriáknak
Tehát akkor hogy is teszteljem? Kiveszem a felsőt, visszacsavarozom, bekapcsolom, majd ha ezzel végeztem akkor alsót ki, felsőt vissza (a helyére, vagy mehet alulra?)
-
descence
tag
válasz
Dell XPS #6524 üzenetére
Megpróbálok válaszolni a kérdéseidre...
1.: Az alaplapi tápkörhibát a laptopalkatreszek.hu-s szervízben mondták nekem (Árpád út), előtte járt már a laptop-hu-s szervízben is, ott komplett alaplapcserét javasoltak.
3.: A memóriák a gép aljának közepén lévő fura alakú műanyag leszedése után válnak hozzáférhetővé? Mert ha igen, akkor mindjárt megnézem (pon ma szedtem le azt a műanyagdarabot...)
4.: Erre nem tudok pontos választ adni, de ha jól emlékszem, akkor nem.
-
Akos1994
aktív tag
válasz
Dell XPS #6512 üzenetére
A hibajelenség kb. 1-2 hónapja van és a 2 GB RAM-ból az egyik Kingston 1GB-os modul 1 éve lett beletéve. (ugyanis a hivatalos szervizben,garis javíttatásnál (tapipad volt rossz) kilopták az egyik modult és beleraktak egy 20 perces akksit az eredeti helyett.) Erre gyanakszom,most kivettem és maradt benne a gyári 1GB-os,teszt céljából.
Driver frissítés elméletileg nem volt,nincs is beállítva semmi auto. frissítésre. Update alatt a heti/hónaponkénti automatikus frissítésekre gondolsz? Mert arra én is gondoltam csak ennyi idő után már elég kacifántos lenne rendszer visszaállítást csinálni,nem? -
kornellia84
tag
-
johnny63
tag
válasz
Dell XPS #6453 üzenetére
Windows frissítés az jön automatikusan, ahogy kiadnak újat. Driver terén meg feldobáltam amik a DVD-n voltak, illetve nVidiához leszedtem frissebbet is a honlapról. SG-t meg úgy használja, hogy játék előtt bekapcsolja, megvárja amíg felugrik az nVidia logo és csak utána indítja el a játékot.
Egyébként mondom az a fura, hogy ez a hiba nemrég jött ki. Múlt hétvégén rendesen működött és hétfőn, vagy kedden kezdte el ezt a kifagyósdit. -
harusakura1
tag
válasz
Dell XPS #6447 üzenetére
Hát amikor elkezd betölteni a GRUB ami nekem az a cucc ahol ki tudom választani melyik oprendszert akarom használni akkor egyszerűen kikapcsol a venti és utána akármilyen forró lehet a gép nem kapcsol vissza. Amúgy nem olyan, hogy amikor nem kell hűteni, hogy lekapcsol hanem csak visszavesz a fordulatból amikor meg kell akkor ad rá kakaót szóval még az sem lehet a hiba, hogy az érzékelő miatt nem kapcsol be.
-
-
mmarta
senior tag
válasz
Dell XPS #6407 üzenetére
Sajnos nem jelenik meg semmi, hiába nyomkodom. Esetleg a fényerő lett levéve? De akkor win alatt miért jó?
Nincs kapcsolatot ír ki, nem is találja meg a vez.nélküli hálót (másik laptop látja és megy is róla). (Kábelről is megy a net.) Kint van a wifi rádió signal ikon is (olyan piros csúcsos valami).
-
Müszi
senior tag
válasz
Dell XPS #6404 üzenetére
Bocsi nem okításnak szántam amit írtam. Én csak arra szerettem volna rámutatni, amit amit radio11 fórumtárs is írt, hogy létezik akkus megoldás is a laptopoknál RTC táplálására.
A litium elemek valóban drágák, de óriási a belső ellenállásuk, ezért az önkisülésük is elhanyagolható. Mivel a laptopoknál a power akku állandóan csatlakoztatva van elvileg így ott az olcsóbb akkus megoldás is elégséges, mivel a jobbminőségű cella is képes akár több hónapon keresztül is táplálni ennek az áramkörnek a csekély szükségleteit. Persze itt a töltő áramkörről is gondoskodni kell, így már nem egyértelműen praktikusabb a megoldás, ezért lassacskán áttértek az egyre mérséklődő árú litium elemekre itt is. -
x47
csendes tag
válasz
Dell XPS #6401 üzenetére
Na igen csak néztem alaplap rajzot és a billentyűzet alatt van az elem és ott pont burkolat fedi úgyhogy csak teljes szétszedéssel lehet elemet cserélni ez meg még sose volt szétszedve és ennyiért míg nem muszáj nem bontanám meg.hisz a beállitások azok megmaradnak az óra meg nem nagyon zavar.
-
stigma
addikt
válasz
Dell XPS #6374 üzenetére
De próbálgattam aksi mindkettőből kivettem, egyikből a ramokat is , másikból HDD-t is, de maradt a bekapcsoló gomb galiba. Amúgy szerintem lehet egyik gépnél amiből az HDD-t nem vettem ki lehet az a ludas, de már energiám sincs vele foglalkozni.Másik gép eléggé ,,leharcolt" szóval annyit már nem ér szerintem hogy szórakozzam vele.
Köszönöm a gyors helpet, ha marad még időm majd szétkapom gyorsan. -
Muerte
addikt
-
porumb
csendes tag
válasz
Dell XPS #6347 üzenetére
Most ezt találtam! csak nem tudom lefordítani tudnál segíteni?
this happens to me too, everytime my computer is turned on I have to use the keyboard to access the Mouse Properties and under Device settingS I have to enable the mouse. I do this everytime. Using my keyboard, i hit the Windows symbol, in the search program and files field I type Help and hit enter, in the search help field i type: Mouse Pad and hit enter. Tab down to Change Mouse Settings and hit enter, tab down to Change how the mouse button works and hit enter, tab down to Click to open Mouse Properties and hit enter. In the mouse properties I press Shif+Tab to highlight the tabs at the top and then i right arrow all the way to the end to Device Settings and then tab down to Enable and then tab to apply…and then it works. I have to do this EVERY time! *** FYI, Shift+Tab moves your cursor back whEn the arrow buttons dont. Good luck!
-
porumb
csendes tag
válasz
Dell XPS #6312 üzenetére
ez az, hogy nem kellett telepíteni a drivert és működött a touchpad. most meg nem működik egyátalán. nem nem volt még szétszedve soha még van rá 1 év garancia. csak fel kell küldeni postán pestre! csak félek h elkallódik
Ha frissítem a biost winflashan keresztül? vagy inkább ne?
-
jagyugyaerik
tag
válasz
Dell XPS #6295 üzenetére
A gép az tavalyelött májusban lett vásárolva. 2 hete tűnt fel a jelenség. Játszottunk egy fps játékkal és egyszer csak nem úgy működött. Eleinte azt hittük a játék a rossz. Aztán a böngészőbe való cím beírásakor fedeztük fel a problémát. Akkor firssítettünk chipset és keyboard drivert. Semmi sem történt.
A jelenség olyan, hogy van hogy hibátlanul megy 3 órát. Akkor hirtelen meggondolja magát és elromlik és nem akar megjavulni egy napig. Még újraindítástól sem. Aztán egyik pillanatról a másikra megjavul.
Sajnos nincs USB billzet h lássuk, hogy a billentyűzet a hibás-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Íme az új Android Auto!
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest