Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
Deion Branch
üzenetére
Amennyiben a megbeszélteket átnézted (reménykeltésnek szoktam hívni, de volt már pozitív része is..), sajnos az lesz a baja, és így megspórolod a "bevizsgálás költségét" (5k), de ezt nyilván nem én döntöm el. Szerintem megadom az illető elérhetőségét, és vedd fel Vele a kapcsolatot. Amennyiben Te szétszeded, az segíti az árat......- de az is lehet, hogy Neked is van erre megoldásod?!?! F27 [link]
-
Dell XPS
veterán
válasz
Deion Branch
üzenetére
Szvsz, 20k körül, megvan, azért annál jóval többet ér a gép, vagy tévedek?
-
Dell XPS
veterán
válasz
Deion Branch
üzenetére
Azt inkább javítani kellene, amennyiben döntöttél, akkor tudunk ajánlani megfelelő "szakit", aki elvárt színvonalon megoldja Neked a problémát....
-
NEMO1968
őstag
válasz
Deion Branch
üzenetére
Szia!
Valszeg behalt a videókarid.
Még ha teljesen ki is belezed a gépet,fekete képernyőnek,post képernyőnek,valaminek látszania kellene.
Ehhez sztem nem sok köze van a HDD-nek és a RAM-nak.
A monitoron a " nincs jel" felirat annyit jelent,hogy a video rész teljesen halott. -
Dell XPS
veterán
válasz
Deion Branch
üzenetére
Miért, a másik nehezen hozzáférhető helyen van? Érdemes! Én még kivenném a HDD-t is....amennyiben nincs változás akkor komolyabb a dolog...
-
Dell XPS
veterán
válasz
Deion Branch
üzenetére
Hali,
Meg kellene nézni "külső" monitoron is, hogy van -e megjelenítés. Illetve egy RAM ellenőrzést is ki lehet próbálni (ki-be, slot-ba váltogatva), reméljük nincs nagyobb probléma...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Gurulunk, WAZE?!
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával,HP OMEN Gaming AMD Ryzen 7 7840HS/24GB RAM/1TBSSD/RTX4070 GPU/16,1"(2560x1440)
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i3-7GEN I 8GB I 180GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8770W - i7-3540M I 8GB I 256SSD + 750HDD I Nvidia I W10 I Cam I Garancia!
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx