- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Mobil flották
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
Deion Branch #6290 üzenetére
Amennyiben a megbeszélteket átnézted (reménykeltésnek szoktam hívni, de volt már pozitív része is..), sajnos az lesz a baja, és így megspórolod a "bevizsgálás költségét" (5k), de ezt nyilván nem én döntöm el. Szerintem megadom az illető elérhetőségét, és vedd fel Vele a kapcsolatot. Amennyiben Te szétszeded, az segíti az árat......- de az is lehet, hogy Neked is van erre megoldásod?!?! F27 [link]
-
Dell XPS
veterán
válasz
Deion Branch #6288 üzenetére
Szvsz, 20k körül, megvan, azért annál jóval többet ér a gép, vagy tévedek?
-
Dell XPS
veterán
válasz
Deion Branch #6280 üzenetére
Azt inkább javítani kellene, amennyiben döntöttél, akkor tudunk ajánlani megfelelő "szakit", aki elvárt színvonalon megoldja Neked a problémát....
-
NEMO1968
őstag
válasz
Deion Branch #6274 üzenetére
Szia!
Valszeg behalt a videókarid.
Még ha teljesen ki is belezed a gépet,fekete képernyőnek,post képernyőnek,valaminek látszania kellene.
Ehhez sztem nem sok köze van a HDD-nek és a RAM-nak.
A monitoron a " nincs jel" felirat annyit jelent,hogy a video rész teljesen halott. -
Dell XPS
veterán
válasz
Deion Branch #6276 üzenetére
Miért, a másik nehezen hozzáférhető helyen van? Érdemes! Én még kivenném a HDD-t is....amennyiben nincs változás akkor komolyabb a dolog...
-
Dell XPS
veterán
válasz
Deion Branch #6274 üzenetére
Hali,
Meg kellene nézni "külső" monitoron is, hogy van -e megjelenítés. Illetve egy RAM ellenőrzést is ki lehet próbálni (ki-be, slot-ba váltogatva), reméljük nincs nagyobb probléma...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged