- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigilante
őstag
válasz
Dell XPS #6573 üzenetére
Hi, hát ezt ismerőstől kaptam darabokba és én raktam össze. Feszülni nem feszült, csak annyira mennyire kellett, tisztítani külön nem tisztogattam, de elég újnak tűnt maga a VGA is!
Jah igen most kipróbáltam azt is, hát nem nagyon akarja átrakni, még ha az FN+F3-at nyomogatom akkor sem...
A lapos kijelzőjén, meg felfedeztem a Core 2-es feliratot, most pl sokkal kevesebb volt a krix-krax, mint az előző képemen.
HDD, akku nincs is benne!
Memóriával, meg többfélével is kipróbáltam és ugyanez az eredmény.
-
Vigilante
őstag
Köszi, akkor jól gondoltam, hát mennyi lenne a reballozás? Érdemes ilyenre költeni, mert még kellene neki egy akku és egy hozzá való tápegység is.
Mert a mostani amivel beindítottam egy 65W-os volt, igaz a hozzávaló 90W-os táppal is ezt csinálta...
Mondjuk lehet rögtön egy még jobb VGA-t kéne bele vennem, amit még kihajtana a 2.0 GHz-es Core 2 Duo... Csak nem tudom, mi az ami még belemenne? GTX260m?
[link]
-
Vigilante
őstag
Üdv, lenne egy Compal FL90-es laposom, apró darabjaiból raktam össze szóval még az is lehet, hogy valamit netalántán nem jól dugtam össze. Igaz hiába szerelek életembe először össze darabjaiból laptopot szerintem elég egyértelmű volt, hogy mit hova kell dugni benne.
Az eredmény a következő:
Aztán egy kis idő múlva csak sima fekete képernyő lesz.
Többféle memóriával is kipróbáltam már, hogy hátha az lehet a baj, de nem. Ami még az érdekes, hogy hideg indításból dobja be ezeket a krix-karx-okat, ha ez után újra megpróbálom elindítani, csak a sima fekete háttérképet dobja be. Num-lock-ra reagál, szal nem fagy le. Én a benne lévő 8600m GT VGA-ra gyanakszom, hogy netalántán az halálozhatott el benne. Vagy még esetleg amit ismerős mondott, hogy az alaplap BIOS-a adta meg magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest