Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Légből kapott hírünk van képekkel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
descence
üzenetére
Hát, megtettél mindent, az biztos, jó ügyfél vagy! Mindenképpen "alaplapos" az biztos, én nem szeretném kontrázni a bevizsgálást, különösen úgy, hogy bármi is lenne ( áramkör, VGA, chipset), a vége ugyanaz.
Nem tudom milyen felszereltségű és milyen állapotú, de olyan 50k körül van az értéke, arra rákölteni 30k -t, háát...ezt Neked kell eldöntened. Szóval, ezt mindenki maga látja, hogy számára ez még jó lenne egy darabig, mert, vagy Isten ments, veszek másikat.....
Nem tudom segített -e, remélem sikerül jól döntened!

-
Dell XPS
veterán
válasz
descence
üzenetére
Köszi a tájékoztatást, még annyi lenne, hogy..
1, Honnan van az infó az alaplap hibára vonatkozóan, ezt már valaki megnézte?
2, Nekem ez VGA problémának tűnik elsőre a leírtak alapján..
3, A memória modulokat még ki kellene venni felváltva, egyenként, és úgyis megnézni..(akár, még akku nélkül is)
4, Voltak töltési gondok a géppel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx