- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmarta
senior tag
Dell XPS: Akkor engem most ejtettél?
Pedig válaszoltam
Vagy ötlet nincs?
-
mmarta
senior tag
Visszatértem a wifi kínlódásból. A gép indul boot képernyővel. Megoldás az aksi kivétele volt és hálózatról indult rendesen, utána már aksival is.
BIOS-ba is be tudtam lépni, a wifi engedélyezése miatt, de ott gyakorlatilag semmi nincs. Tehát nem jutottam előbbre.Be kellene kapcsolnom a wifit az Olidata gépen, de nem megy. Mellékelek néhány képet, hátha sikerülne valamit kiokoskodni.
Itt egy hibaüzi:
Ez egy segédprogija a kártyának, amit megnyitva be lehet pipálni, hogy engedélyezem a rádió kapcsolatot, de ez is hibát üzen:
Milyen kapcsolóval engedélyezzem? Hiába nézek körül, alul a laptopon semmilyen kapcsolót nem találok. Fn és F1...F12 nem kapcsolja be. Szét kell szedni a gépet? Nem hinném.Ez pedig a gép alján a típusa:
Nagyon hálás lennék, ha valaki tudná hol, hogyan lehet bekapcsolni ezt a fránya wifit.
-
mmarta
senior tag
válasz
Dell XPS #6407 üzenetére
Sajnos nem jelenik meg semmi, hiába nyomkodom. Esetleg a fényerő lett levéve? De akkor win alatt miért jó?
Nincs kapcsolatot ír ki, nem is találja meg a vez.nélküli hálót (másik laptop látja és megy is róla). (Kábelről is megy a net.) Kint van a wifi rádió signal ikon is (olyan piros csúcsos valami).
-
mmarta
senior tag
Sziasztok!
Van egy Olidata laptop, amivel nem jutok dűlőre és ebben kérném a segítséget.1. A gép bootoláskor nem jelenít meg semmit, fekete a képernyő, a windows xp már hibamentesen bejelentkezik és működik. Arra gondolok, hogy valaki véletlenül megnyomhatott valami bill. kombinációt, amivel kikapcsolta a boot képernyőt.
Mi lehet ez a kombináció?2. A wifit szeretném beizzítani, de ehhez be kellene lépni a BIOS-ba, hogy megnézzem nincs-e tiltva, mert win alatt tiltva van.
A billentyűzeten nem látom a wifi jelét így nem tudom ilyen módon bekapcsolni, végig nyomkodtam az fn+F1...F12-t, de semmi. Az ikonja kint van a systray-en csak piros x-szel.Hátha tudtok valami tippeket mondani.
A cucc:
Motherboard Model: Intel Alviso
Motherboard Chipset: Intel 915GM (Alviso-GM) + ICH6-M
BIOS Manufacturer: Insyde SoftwareBroadcom BCM4309 802.11b/g Wireless NIC
Device Name: Broadcom BCM4309 802.11b/g Wireless NIC
Original Device Name: Broadcom BCM4309 802.11b/g Wireless NIC
Device Class: Unknown Network AdapterKöszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- OLCSÓ MONITOROK
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest