- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
FATÁLIS! Dekódold, nekem nem sikerült.....szerintem, arra gondolt, amit beszéltünk!?!?
Ez velem is megtörtént: minden alkalommal újraindításkor a billentyűzetet használva, be kell lépnem az egér tulajdonságai az eszköz beállításai alatt, hogy be tudjam kapcsolni az egeret. Minden alkalommal ugyanazt kell végigcsinálnom, billentyűzetet használva:
- Windows Start-->keresés: "programok és mappák" mezőbe beírni: "Help", majd Enter
- keresőmezőbe beírni: "Touchpad", -majd Enter
- legördülni, "egér beállítások" -Enter
- legördülni (Tabulátorral), változtasd meg az egér működését) -Enter
- legördülni (Tabulátorral), Click, megnyitni egér tulajdonságait) -Enter
- az egér tulajdonságaiban lenyomom a "Shift+Tab" gombokat, hogy kiemelve legyen a felső sor, majd jobb nyíllal a legaljára gördülök az Eszköz Beállításokhoz, majd ott legördülni (Tabulátorral) Enable (bekapcsolni) majd Tabulátorral Enable (Alkalmazd)
Minden alkalommal végig kell ugyanezt csinálnom!! "Shift+Tab" működteti a kurzort, ha a nyílgombok nem működnek.
Sok szerencsét! -
Dell XPS
veterán
Erről küldtem a videó anyagot Neked, csak Ő valami hihetetlen úton jut el a Device settings -hez, és az egér tulajdonságaihoz. Ráadásul, azt írja, hogy minden egyes indítás után meg kell csinálni a lépéseket.......-szóval, ha gondolod, lefordítom, de ez felesleges szvsz. A tegnapi harc után (tisztább fejjel), azt gondolom, hogy mégiscsak a touchpad -al lesz a gond.
-
Dell XPS
veterán
Próbáld ki, hogy kikapcsolod, kihúzod a tápot, majd újraindítás után, kizárólag akkumulátorról használod a gépet. Nézd meg egyszer így.....(tápot nem használod, továbbra sem)------>
Kapcsold ki, majd vedd ki az akkumulátort, tartsd lenyomva a "power" gombot (bekapcsológomb) 10mp -ig, majd tedd vissza az akkumulátort és indítsd a gépet....
-
Dell XPS
veterán
Nagyon szívesen, bár még tudnék javasolni, de sztem nincs már más, mint tényleg rossz az eszköz (touchpad), nem jó az OS......szétszedve nem volt, így szalagkábel nem lehet. Egyáltalán nem is kell telepíteni a touchpad driver-t, hogy működjön.....DE. mi működjön, ha nincs is eszköz ??? 10 év óta az első ilyen komoly belefutásom, remélem sikerül valahogy előkerítened...
-
Dell XPS
veterán
Recovery -vel visszahúztad a gyári OS -t, vagy Te telepítetted lemezről. Nagyon furcsa, mondjuk én még nem is nagyon találkoztam "meghalt touchpad" -al (ez nem jelenti természetesen, hogy nem mehet tönkre..), de mindha nem ismerné fel az eszközt.....- hogy telepítetted a driver -t, ha nem volt az eszközkezelőben? Van Live cd ?
-
Dell XPS
veterán
Még egy lehetőség van: BIOS beállítások, mondjuk erre nagyon kevés esély van, hogy nem értelmezett. Amennyiben semmi, azaz nincs letiltva az eszköz, és még nem is látni (érdekes), akkor szerviz....
Szerk: Egyik pillanatról a másikra megszűnt a touchpad létezni? OS is lehet, egy visszaállítás? Utána tényleg, szerviz..
Új hozzászólás Aktív témák
- Escape from Tarkov
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Suzuki topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HP 850 G2 i5-5200 8 Gb 256 Gb ssd 15,6" áfás számla
- Lenovo T470 core i7-6600 16 gb, 256 Gb nvme ssd, áfás számla
- LENOVO Legion 5 PRO - R7 5800H - 16" WQHD 165Hz 500nit - RTX 3060 6GB - 16GB / 1TB - SK bill
- Dell Latitude 7370 Ultrabook 1,1 Kg M7-6Y75 16 Gb, áfás számla
- Dell Latitude 7390 core i5-8350 win 11 kompatibilis laptop, áfás számla
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest