- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Google Pixel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
FATÁLIS! Dekódold, nekem nem sikerült.....szerintem, arra gondolt, amit beszéltünk!?!?
Ez velem is megtörtént: minden alkalommal újraindításkor a billentyűzetet használva, be kell lépnem az egér tulajdonságai az eszköz beállításai alatt, hogy be tudjam kapcsolni az egeret. Minden alkalommal ugyanazt kell végigcsinálnom, billentyűzetet használva:
- Windows Start-->keresés: "programok és mappák" mezőbe beírni: "Help", majd Enter
- keresőmezőbe beírni: "Touchpad", -majd Enter
- legördülni, "egér beállítások" -Enter
- legördülni (Tabulátorral), változtasd meg az egér működését) -Enter
- legördülni (Tabulátorral), Click, megnyitni egér tulajdonságait) -Enter
- az egér tulajdonságaiban lenyomom a "Shift+Tab" gombokat, hogy kiemelve legyen a felső sor, majd jobb nyíllal a legaljára gördülök az Eszköz Beállításokhoz, majd ott legördülni (Tabulátorral) Enable (bekapcsolni) majd Tabulátorral Enable (Alkalmazd)
Minden alkalommal végig kell ugyanezt csinálnom!! "Shift+Tab" működteti a kurzort, ha a nyílgombok nem működnek.
Sok szerencsét! -
Dell XPS
veterán
Erről küldtem a videó anyagot Neked, csak Ő valami hihetetlen úton jut el a Device settings -hez, és az egér tulajdonságaihoz. Ráadásul, azt írja, hogy minden egyes indítás után meg kell csinálni a lépéseket.......-szóval, ha gondolod, lefordítom, de ez felesleges szvsz. A tegnapi harc után (tisztább fejjel), azt gondolom, hogy mégiscsak a touchpad -al lesz a gond.
-
Dell XPS
veterán
Próbáld ki, hogy kikapcsolod, kihúzod a tápot, majd újraindítás után, kizárólag akkumulátorról használod a gépet. Nézd meg egyszer így.....(tápot nem használod, továbbra sem)------>
Kapcsold ki, majd vedd ki az akkumulátort, tartsd lenyomva a "power" gombot (bekapcsológomb) 10mp -ig, majd tedd vissza az akkumulátort és indítsd a gépet....
-
Dell XPS
veterán
Nagyon szívesen, bár még tudnék javasolni, de sztem nincs már más, mint tényleg rossz az eszköz (touchpad), nem jó az OS......szétszedve nem volt, így szalagkábel nem lehet. Egyáltalán nem is kell telepíteni a touchpad driver-t, hogy működjön.....DE. mi működjön, ha nincs is eszköz ??? 10 év óta az első ilyen komoly belefutásom, remélem sikerül valahogy előkerítened...
-
Dell XPS
veterán
Recovery -vel visszahúztad a gyári OS -t, vagy Te telepítetted lemezről. Nagyon furcsa, mondjuk én még nem is nagyon találkoztam "meghalt touchpad" -al (ez nem jelenti természetesen, hogy nem mehet tönkre..), de mindha nem ismerné fel az eszközt.....- hogy telepítetted a driver -t, ha nem volt az eszközkezelőben? Van Live cd ?
-
Dell XPS
veterán
Még egy lehetőség van: BIOS beállítások, mondjuk erre nagyon kevés esély van, hogy nem értelmezett. Amennyiben semmi, azaz nincs letiltva az eszköz, és még nem is látni (érdekes), akkor szerviz....
Szerk: Egyik pillanatról a másikra megszűnt a touchpad létezni? OS is lehet, egy visszaállítás? Utána tényleg, szerviz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- E-roller topik
- PlayStation 3
- Magisk
- Suzuki topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest