- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
válasz
Papaj x #7074 üzenetére
Helo!
Vedd ki a wifi modult, majd kapcsold be a gépet. Ha bebootolt, kapcsold ki és szereld vissza a modult. A szerelést természetesen akku és táp nélkül csináld. Ha így sem működik, akkor vissza kéne tenni valahogyan a régi biost. Egyébként miért kellett a bios frissítés? -
Müszi
senior tag
válasz
pempellini #6546 üzenetére
Hello!
Ez csak arra jó hogy 100%-ig kiszűrd a VGA hibát. Változó ideig működik még. Lehet hogy a következő nagyobb melegedése és kihülése után már nem indul el. Jó esetben néhány hónapot még elevickél. Sajnos azt javíttatni (golyózni) vagy cserélni kellene minnél előbb. -
Müszi
senior tag
válasz
Dell XPS #6404 üzenetére
Bocsi nem okításnak szántam amit írtam. Én csak arra szerettem volna rámutatni, amit amit radio11 fórumtárs is írt, hogy létezik akkus megoldás is a laptopoknál RTC táplálására.
A litium elemek valóban drágák, de óriási a belső ellenállásuk, ezért az önkisülésük is elhanyagolható. Mivel a laptopoknál a power akku állandóan csatlakoztatva van elvileg így ott az olcsóbb akkus megoldás is elégséges, mivel a jobbminőségű cella is képes akár több hónapon keresztül is táplálni ennek az áramkörnek a csekély szükségleteit. Persze itt a töltő áramkörről is gondoskodni kell, így már nem egyértelműen praktikusabb a megoldás, ezért lassacskán áttértek az egyre mérséklődő árú litium elemekre itt is. -
Müszi
senior tag
válasz
Csokiii #6397 üzenetére
Lapot felejtsd el, nem jellemző, hogy ilyen hibát produkáljon. Ha gondolod fuss egy kört a billentyűzettel, próbáld meg megbontani, ill. kiszárítani. Be tud taknyosodni a fóliák között, de nemigazán lehet hozzáférni kitakarítani. Az átvezetésekkel is lehet probléma, szóval nagy eséllyel cserélni kell úgy is. De legyen több szerencséd vele, mint nekem volt.
-
Müszi
senior tag
válasz
radio11 #6392 üzenetére
Igen, én is nemrég futottam bele asztali gépnél hasonló hibába. Azért ott is le tud merülni. Régebbi notiknál még jóval kisebb méretű és kapacitású elemet használtak ezért fordult elő sűrűbben a probléma. Mostanában azért már a laposokba is 2032-es kerül beépítésre gondolom az ilyen problémák elkerülése végett. Főleg akkor fordul sűrűbben elő, ha akkut kivéve asztaliként van használva, illetve desktopnál a gép tápja kikapcs után le van választva a hálózatról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest