- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lest4t
aktív tag
Sziasztok!
Húgom gépe elromlott. mostanában már csak kb fél órát bírt ki a táp, viszont 2-3 napja már csak akkor működött, ha be volt dugva hálózatra a gép. Elmondása szerint ma délután mikor lehajtotta a monitor részét és utána vissza hajtotta picit később, egyszer csak szemcsés lett a kép illetve az touchpad sem működött, mikor újraindította már nem ment a monitor.
Lehet kissé zavaros, de csak ennyit tudott telefonban mondani. Szerintetek mennyire lehet komoly a probléma? Valaki járt már így?
-
Gittu
csendes tag
válasz
BénaNyurga #7096 üzenetére
-
Gittu
csendes tag
válasz
BénaNyurga #7096 üzenetére
Okés, köszi! Ha kész, írok a fejleményekről.
-
Gittu
csendes tag
Sziasztok!
Egy Packard Bell EN TK85-öm van Win 7 Home Premium 64bit op. rendszerrel.
1 éves a laptop. Szeptemberben kezdődtek a gondok, indításkor a Windows emblémánál lefagyott, majd indítási javítást futtatott, ami után elindult rendesen. De ez később rosszabbodott, hogy még a javítás után is lassan töltött be. Újratelepítettem, utána 3 napig jó volt, de ismét elkezdte, ekkor már úgy, hogy az indítási javítást nem tette ki. Több fajta képpen volt / van (mivel már azóta mégegyszer újraraktam, és 4 napig bírta, azóta megint rossz.) probléma az indulással :
1., Elindul, windows embléma eltűnik, majd fekete képernyő, ezután lassan megjelenik a kurzor, majd pár perc múlva a bejelentkező ablak, jelszóbeírásnál kicsit befagy, majd pár perc múlva belép.
2., Elindul, windows embléma után kiteszi a lemezellenőrzést, ezt hagyom, hogy fusson, de 1%-nál kékhalál és újraindul. Megszakítom a lemezellenőrzést, utána ugyanúgy fekete képernyő stb.
Ezek után pedig mindig nagyon lassú a gép. Firefoxot nem lehet kb 20 ercig megnyitni, mert lefagy a gép, egyszerre 2 dolgot nem tud csinálni, sőt már annál belassul ha csak a tálcára viszem a kurzort. Internet Explorernél nincs gond, viszont firefox-nál ilyenkor igen. 1 óra után már jól működik, nincs utána vele gond, nem is lassú.. De a bekapcsolással kb 10-15 perc eltelik, majd hogy még használni is tudjam, kb fél óra.
Eredeti windows van rajta, amit kaptam a laptophoz.
Remélem tudtok valamit segíteni, mert már fogalmam sincs, hogy mit csináljak vele. -
netzoli
tag
Javaslom, hogy ne várd meg a januárt a javíttatással. Küldd el minél hamarabb és így december elején biztosan megcsinálják karácsony előtt. Sokkal rosszabb, ha két hét múlva áll meg a gép és akkor tuti egy hónapig leszel gép nélkül.
Itt tudod bejelenteni és a futár hozza-viszi. https://eu-rma.asus.com/pick_eu/h/
-
Zols19
csendes tag
válasz
BénaNyurga #7091 üzenetére
Hát remélem, valamit alkossanak mert perelni fogok.
Köszönöm a segítséged miszter!
-
Zols19
csendes tag
válasz
BénaNyurga #7089 üzenetére
Én is azért raktam újra, hogy hátha javul, de semmi. Frissebb driverek meg nemigazán vannak, elvégre alig jött le a szalagról a gépes..Csajom Sony VAIO-ján meg az a procedúra, hogy bekapcsolod, megvárod a kékhalált (kb. 4-5 perc) mert addig nem hajlandó semmire, aztán restart és megy mint a meszes.
Ki érti ezt.. :S -
BénaNyurga
aktív tag
A driver összeakadás nem feltétlen egy folyamatos jelenség!
Nekem volt nem rég egy MSI M670 notim amit úgy vettem hogy rossz! Jelenség a következő volt:
Volt hogy indulásnál kékhalál volt hogy 2-3 óra után kékhalál volt hogy 1 napig semmi!
Újra raktam a gépet leszedtem a legfrissebb drivereket és megszűnt a kékhalál minden formája! -
Zols19
csendes tag
válasz
BénaNyurga #7087 üzenetére
Köszönöm az eddigieket is!
USB-n max pendrive, azt is elvétve.
Driveres dolgoban pedig ötletem sincs..Gondolom akkor csak akkor jönne a kékhalál ha egy adott dolgot csinálok és ott összeakadnak a driverek. Mert nem hiszem hogy a torrent és a játék között lenne bármiféle kapcsolat, mégis mindkettőnél hiba van..Vagy csak én gondolom rosszul?
-
-
Zols19
csendes tag
válasz
BénaNyurga #7084 üzenetére
Jogos, igazad van. Csak próbáltam húzni, mert így másfél hónapig lennék gép nélkül..szóval januárig kihúzom valahogy, aztán gari lesz úgyfest.
Hűtéssel semmi gond, asztalon használom főleg, nem nagyon melegszik, sőt. Kitakarítva még nem volt, de nem is tartom fontosnak egy 5 hónapos gépnél, mivel aránylag tisztaságban élek, az előző laptopom is bírta 4 évet, pedig az sose volt fürdetveAkkor esélytelen hogy RAM vagy vinyóhiba legyen?
-
BénaNyurga
aktív tag
Esetleg nem melegszik túl a gpu ? Hőmérsékleteket néztél ? Kitakarítva mikor volt? Szerintem ha nyáron boltban vetted garinak még kell rá lennie! Azzal járnál a legjobban!
Gépet mikor raktad újra ?Bár én a driver hibát kizárnám...
Sajnos előfordulhat... Bármi egybnől hibás vinyó... rossz hűtés... stb!
Jobban jársz szerintem ha beviszed szervizbe! Tuti le van róla a gond és nem tippelgetsz!
Mert ha pl orvoslod a porblémát később újra jelentkezik és akkor már nem lesz gari akkor mi van ? -
Zols19
csendes tag
válasz
BénaNyurga #7082 üzenetére
Gari még van, nyáron vettem csak, de ha most beviszem akkor január közepéig rá se néznek, ezért próbálok valamit kezdeni vele, hátha..A bluedeath teljesen random, van hogy 20 perc játék után, de van hogy éjszakára úgyhagyom a torrentet, és akkor. Létezik hogy egy új laptop egyből hibás GPU-val jön?
-
-
-
nussa5
aktív tag
Drivert nem frissítettél mostanában? Nézd meg BlueScreenView v1.46 -el, talán így jobban kideríthető mi okozza a kékhalálokat.
-
Zols19
csendes tag
Megvolt mindkettő, reggel kb másfél órát futott a MemTest, a HDS nem jelzett hibát, a MemTest végén pedig kiírta hogy "Pass complete, no errors, press Esc to exit."
Csináltam róla (gagyi telefonos) képet, ha gondolod azt linkelhetem, de a no errorst még énis megértem angolul
-
Zols19
csendes tag
Sziasztok!
Nyár folyamán vettem egy ASUS K73S típusú laptopot bőséges forintokér', jogtiszta Win7tel.
A problémám annyi lenne, hogy amióta megvettem, azóta nagyon ritkán jött kékhalál, majd restart után kiírta hogy nincs op.rencer a gépen. Újabb restart gyógyír volt mindenre, ment mint akit kergetnek.
Kb. két hete újratelepítettem (recovery-vel), azóta egymást követik az efféle gondok.
Valamit nem tudtok ezzel kapcsolatban? -
Müszi
senior tag
válasz
Papaj x #7074 üzenetére
Helo!
Vedd ki a wifi modult, majd kapcsold be a gépet. Ha bebootolt, kapcsold ki és szereld vissza a modult. A szerelést természetesen akku és táp nélkül csináld. Ha így sem működik, akkor vissza kéne tenni valahogyan a régi biost. Egyébként miért kellett a bios frissítés? -
Papaj x
senior tag
Üdvözlök mindenkit!
Egy kérdéssel fordulnék a fórumtársakhoz, miszerint. Van egy Medion Akoya P6624-es laptopom, melyen sikerült biost frissíteni, de.
Frissítés óta a wifit nem tudom bekapcsolni, ami [FN] + [F7] lenyomásával történne, s nem tudok vele mit csinálni. Cmos elemet már vettem ki kb 1 órára, de semmit nem jelentett!Esetleg valami ötlet?
Köszönettel előre is: János
U.I.: Régebbi biost nem találok hozzá, ugyanis ez a program automatikusan telepíti a biost, amit sztem mellékelt fájlból tesz..
-
S3cu
tag
Sziasztok, vettem ma egy Lenovo B570e-t anyukámnak, hazahoztam, felraktam rá egy win7-et ésatöbbi.
A hiba amit generál az az, hogy olyan mintha eldobálná a wifit, ha az én szobámban van (2 méterre a routertől) akkor nem, de ha kiviszem 3-4 méterre eltűnik és nem lát semmit, létezik, hogy ennyire fos legyen a vevője?
A telefonom és másik laptop is hibátlanul működik mindenhol a házban, ez meg nem..ötletek? Visszavigyem gariba?Előre is köszi
-
válasz
BénaNyurga #7061 üzenetére
Az Neked ingyen van! De inkább privátban, mert ne cseteljük szét a topic-ot.
-
válasz
BénaNyurga #7059 üzenetére
Ebben benne van minden
-
válasz
BénaNyurga #7056 üzenetére
9.690,- Ft 30 nap garival.
-
BénaNyurga
aktív tag
Üdv szétszedtem az ACER Aspire One billjét és letakarítottam csontra!
Összeraktam megvártam még kiszárad nem nyugodtam bele hogy nem jó...
És láss csodát működik! Most is erről írok í-gombot néha kicsit erősebben kell megnyomni de érzékel minden gomb!Örülök neki csak most a berendelt billel nem tudom mi legyen xDDD
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
peter0117 #7055 üzenetére
Ez remek hír
mindig jó ha a legnagyobb hiba az oprendszerben keresendő
Bár általában a Júzer a hibásde nem sértegetünk senkit
KillHates
Vga javítás mennyi lenne ? KB?
Vga cserét mennyiért vállalsz ? Nem bízom benne hogy rendesen feltudok rakni pár gappedet!
Volt egy ajánlatom Érdekes volt egy 3470-ati kártyára a 7720ZG-be az egy dolog
Mondtam a srácnak kell rá gari legalább 1 hét elkezdi csak ha ő szereli be mondom nem csak ha te szereled be más nem fog belenyúlni Elkezdi ő így nem vállal garit mondom jó akkor keresek tovább! -
BénaNyurga
aktív tag
Az intel atom N455 dual core
osztott 2 magos nem ? Azaz 1 magban két 2 virtuális mag ?
ha hülyeséget írtam akkor bocs -
válasz
BénaNyurga #7046 üzenetére
Bocsi
Benéztem akkor
(remélem erre az MSI-re nem vállaltál sok garit
)
-
BénaNyurga
aktív tag
Nem nem ez ciripelt mint mondtam az az MSI-volt!
És ennek a hőfoka közel se járt az általad leírt 70°-hoz
Játék után Péterrel mikor néztem 63°-volt! -
válasz
BénaNyurga #7030 üzenetére
Szia! Készen van a 17"-es FuSi az ügyfelednek. Nagy boldogan vitte el!
-
Dell XPS
veterán
válasz
mustang28 #7034 üzenetére
Szia,
Várjuk meg, hogy a kolléga megjavítja az alaplapot, és utána nézd meg a processzor teljesítményét, mert 40%-on nem értékelhető. Szerintem, meg leszel elégedve.....(gyors az, hidd el..) Ja, ha már kint jársz Nála ki is találhatok valamit a hűtésre, mert meg fog változni fog a hőmérséklete is. Amennyiben még utána is igényled, 2.4 GHz -ig el tudunk menni....
-
-
válasz
BénaNyurga #7030 üzenetére
Én megcsinálom.
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
Dell XPS #7029 üzenetére
megpróbálom! Mert amit vettem laptopot abban hibás a kártya ! Lehet érdemes vele foglalkozni javítás téren ?
M8600GT van benne 256 GDDR3.
lehet megveszem ezt a 8400GS-t max megpróbálom javíttatni a másik kártyát és csak elviszik így a gépet egy
35-37 körül és akkor valamennyi profitom is lenne rajta(#7031) KillHates
átgondolom a javítást és ha mellette döntök akkor megkereslek priviben
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
Dell XPS #7026 üzenetére
Értem akkor érdemes garisat venni gondolom én...
Kár akkor lehet felhagyok inkább a projekttel és megy alkatrészbe a noti! Most hozták 20-ezrembe került de ha még ráköltök 20 ezret akkor már nem érdemes eladásra kínálniHát nem gyenge Aida azt írja 20% elhasználódottságú és így is simán megy 6 órát
gyárilag 8 órás lenne ?Ajánlottak egy 8400GS-t 12 ezerért érdemes vele foglalkozni ? vagy nem ártana megnézetni valakivel hogy mókolt e ? Egyátlag kívülről hogy lehet rájönni megpiszkálták e a kártyát ?
-
mustang28
tag
válasz
BénaNyurga #7025 üzenetére
Már felvettem a kapcsolatot KillHates-el a javításról. Én a pozitív forgató könyv szerint gondolkodom, bízva a kollégában.
-
Dell XPS
veterán
válasz
BénaNyurga #7024 üzenetére
Ezt a kártyát láttam itt az aprón, talán 18k volt az ára......itthon ne is keressél olcsóbbat, másról nem is beszélek. (melegített eladásra)
Szerk: az nem gyenge akku idő...
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
mustang28 #7023 üzenetére
Dell XPS
Csak mert WIN7 rendszeresen kiír ilyen 9 óra 20 perc üzemidőt Aida meg 7-8 órátSzia! Felesleges bele procit raknod és csak AMD mehet bele! KillHates kollégának általában igaza van! Ha kiment benne az alaplap akkor lényegtelen milyen proci lesz benne!
Egyébként Socket 754
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
Dell XPS #7022 üzenetére
Köszi
Felvettem vele a kapcsolatot! Kár hogy csillagászati árakon mérik ezeket a kártyákat!
Lehet az lesz belőle hogy ebay-ről rendelek! Ami itthon 23 ezer pl egy 512-es 8600GTAz kint csak 7-8 ami azért nem mind1! Bár ki tudja működik e még nem vásároltam Ebay-en
Akksi időt mivel érdemes nézni ?
(ma megnéztem 2 filmet folyamatosan neteztem)
És az akksi így bírta 16:50-től 22:45-ig- ha azt írom 6 órás az akksi átlaghasználat mellet akkor nem mondok sokat ? -
Dell XPS
veterán
válasz
BénaNyurga #7021 üzenetére
-
BénaNyurga
aktív tag
Üdvözlet! Acer Aspire 7720ZG
Lehet tudni hogy ebbe milyen vga van(gyárilag) illetve egy normálisabb mennyibe kerülhet bele ?
Illetve mi az ami a legjobb lenne bele és még elbírja ? -
Dell XPS
veterán
válasz
BénaNyurga #7018 üzenetére
Nem nyert a dolog sajnos, rendeld akkor, amit kinéztél. Köszi a türelmedet!
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
Dell XPS #7017 üzenetére
Várom a választ közben elkezdtem egyeztetni egy másikat
Így árfüggvénye lesz a dolog! Ha 4 ezernél olcsóbban tudsz szerválni akkor nyerő vagy! Egyenlőre 4 ezerre van egy ajánlat! Csak nem pesten van
Így 4650 lenne postával!Néztem a bolti árakat és ilyen 9900-tól 15900-ig vannak :S hát ennyit nem fizetek ki az biztos
-
Dell XPS
veterán
válasz
BénaNyurga #7016 üzenetére
Hali,
Du. jön a szervizből, ha szerencsénk van....
-
peter0117
tag
válasz
Dell XPS #7007 üzenetére
hát igen már nagyon lassú volt. tele volt mindig a gép.250GB os van benne de mindig tele volt. és volt hogy hallottam a recsegést a hdd nek. de nagyon nincs kedvem(pénzem) új hddre foggalmam sincs mennyiért pazarolnak egy ilyet. te tudod? asszem SSD van benne. Asus eeepc 1005pe. milyen van ebbe?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged