Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Az lehet, de nem sokszor ment akksiról, a másik meg az, hogy ilyen gyorsan esik a kapacitása? 2 hét alatt? Nekem ez gyors, hogy így hirtelen leesett 100%-ról... Azthittem, hogy ez folyamatos. Az előzőnél ez volt, ennél meg hirtelen kezd... ezért vagyok ilyen kétségbe esett

Az mennyire rossz vagy jó ha kiveszem az akksit a gépből? Van értelme? Ezzel lehet csökkenteni az elhasználódás mértékét?
-
Zols19
csendes tag
Megvolt mindkettő, reggel kb másfél órát futott a MemTest, a HDS nem jelzett hibát, a MemTest végén pedig kiírta hogy "Pass complete, no errors, press Esc to exit."
Csináltam róla (gagyi telefonos) képet, ha gondolod azt linkelhetem, de a no errorst még énis megértem angolul

Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro M1 512 GB SSD, 16 GB RAM kitűnő állapotban
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6200U,8GB DDR3,512GB SSD,WIN11
- LENOVO ThinkPad T470s,14",FHD,i7-7500U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- MSI Stealth A16 AI+ A3XWHG-027 - Ryzen AI 9 HX 370 / RTX 5070 Ti / 32GB / OLED 240 HZ - Garanciás
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx