- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcbiker
addikt
válasz
sainhatred #10966 üzenetére
az említett hővezető lap/paszta hiánya...rosszabb esetben heatpipe hiba.
-
xcbiker
addikt
1. Lehet a merevlemez hibája, merevlemez csatlakozási hiba, valamint déli híd hibája akár.
2. Video chip hiba.Megjegyzem nem egy megbízható típus ez. Mi sem tudjuk 100%-os biztonsággal hosszú távon jól működővé varázsolni ezt a modellt, pedig napi 20-30 gép jön be javításra és kb ugyanennyi javítva ki.
-
xcbiker
addikt
válasz
KillerBlue #5153 üzenetére
Üdv!
Tudom vállalni a javítását. -
xcbiker
addikt
válasz
ikszman #4709 üzenetére
próbálj újabb biost feltenni!
Ha nem elég a gép jelenlegi teljesítménye, akkor továbbadni rajta és venni egy valamivel korszerűbbet Pentium M cpu-val (az legalább kevésbé melegszik mint a P4)
Amivel meg gyorsítani tudsz ezen: minimum egy 5400RPM-es hdd beszerzése, 2x512mb ram beszerzése.
ha kell van 2,4ghz-es p4 procim próbára, hogy azzal mit csinál.
-
xcbiker
addikt
válasz
morbias2 #4711 üzenetére
Ez elég abszurd kérdés.
Ha megfelelően hűtöd és nem egy rossz szériájú gépről van szó akkor bármeddig.
De a notebook nem játékra való, főleg nem folyamatosan. Ésszerűbb ha arra egy asztali gépet tartasz. Igaz én sosem játszottam, mert nem köt le igazán.Bent a melóba a megjavított gépeket 1-2napig 3D-zük és ha nem f...sa össze magát akkor kapja meg az ügyfél, így tuti jót kap.
-
xcbiker
addikt
válasz
LaptopSystem #4031 üzenetére
XP-vel lehet még úgysem fog menni, mert régebbi rendszer lévén nincs benne az újabb driver.
-
xcbiker
addikt
válasz
LaptopSystem #4010 üzenetére
persze.
-
xcbiker
addikt
Üdv!
Adott egy EEE PC 4G Surf /XP
Egy újratelepítés után azt vettük észre, hogy nem megy az AltGr gomb illetve a Funkció billentyűk is el vannak balra csúszva 1-el. Ez akkor derült ki mikor @-ot akartunk írni. Ctrl+Alt+v segített mellőzni az AltGr-t eddig.
Már azt hiszem elötte is fura volt, hogy a biosba nem tudtam belépni F2-vel, később jöttem rá hogy F1-el belép.Másik billentyűzettel sem megy, de külső USB-s billentyűzettel működik.
Fura hogy a bios revizio: 0910 mikor az ASUS oldalain 0703 a legújabb 2008.01.14-es dátummal.
ASUS 701 ACPI BIOS Revision 0910;
Core Version: 0910
Build Date: 03/03/08;
EC Firmware Version: EPC-079Találkozott már valaki ezzel?
-
xcbiker
addikt
válasz
huszi.gyb #3292 üzenetére
Érdekes kérdés...
A válasz egyszerű: nem kell poros, állatszőrös helyen használni. Ha ez nem kivitelezhető, akkor a szennyezés intenzitásától függően időnként kitisztíani/tisztítatni.A gari vonatkozik szerintem erre is...értsd: gari idő alatt tönkremegy...cserélik a megfelelő alkatrészt.
-
xcbiker
addikt
válasz
Mulderpapa #3275 üzenetére
szerintem ezt olcsóbban is megoldom.
-
xcbiker
addikt
válasz
Mulderpapa #3272 üzenetére
Sokat nem tudsz tenni... max másik gépbe töltöd fel. Vagy megjavítatod a töltőártamkörét a mostani hibás notidnak.
-
xcbiker
addikt
válasz
Thunderzolee #2742 üzenetére
ezzel teljesen egyetértek, még annyi kiegészítéssel, hogy a legalsó kategória természetesen mindenütt gagyibb.
-
xcbiker
addikt
válasz
KonzolKartel #2024 üzenetére
megcsinálom, ha kell.
-
xcbiker
addikt
válasz
spieler #1960 üzenetére
hát igen... ez a bosszantó. (15e-es javitások meg hasonlók)
és ha már gariba kell cserélni újra IC-t az már bukta. Az ilyen kínai sz.rabb sorozat esetében meg előfordul.
pl egy dv9000 most van harmadjára itt. Szar sorozatú IC-t kapott és valszeg nem is kímélték.Én mondjuk nem vagyok híve az erős vga-s notebookoknak, bár az olyanokból élünk akik mindenáron gamer verziósat akarnak.
Múltkor is felidegelt msn-en egy PH-s arc mikor mondom az árakat neki.
Az mondja tisztában vagyok mennyiért csinálja a konkurencia? - mondom csezd meg, akkor vidd oda. Aztán majd csak rámelegítenek, meg hasonlók és újra visszaviheted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest