Új hozzászólás Aktív témák
-
Papaj x
senior tag
Üdvözlök mindenkit!
Lenne egy HP 620-as laptopom. Hiba: wifi led folyamatosan villog, s mást nem csinál. Esetleg valaki találkozott már ilyennel?
Köszönöm előre is.
-
-
Papaj x
senior tag
Üdvözlök mindenkit!
Egy kérdéssel fordulnék a fórumtársakhoz, miszerint. Van egy Medion Akoya P6624-es laptopom, melyen sikerült biost frissíteni, de.
Frissítés óta a wifit nem tudom bekapcsolni, ami [FN] + [F7] lenyomásával történne, s nem tudok vele mit csinálni. Cmos elemet már vettem ki kb 1 órára, de semmit nem jelentett!Esetleg valami ötlet?
Köszönettel előre is: János
U.I.: Régebbi biost nem találok hozzá, ugyanis ez a program automatikusan telepíti a biost, amit sztem mellékelt fájlból tesz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged