Hirdetés
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
Sziasztok!
Bár nem túlzottan pörög a topik, de remélem valaki tud nekem iránymutatást adni.
Érintett: HP Probook 440 G3 (P5S53EA). Intel HD verzió, dedikált VGA nincsen.
Életkor: ősszel tölti a 3 évet.Olyan gondom -vagy első körben inkább aggodalmam- van, hogy néha megcsapja az orrom egy kis műanyagszag, ami a ventilátor nyílásból érkezik. Általában terhelésnél, vagy hosszabb használat után. Ahhoz hasonlítanám, mint amikor ezt a dekorációs elektromos ragasztópisztolyt használja az ember, csak enyhébben érződik.
A ventilátor nem zörög, nem zajos (terhelésnél hozza a normál zajszintet), a levegő jár rendesen ahogy eddig. A megszokottnál nagyobb melegedést sem érzékelek sem a nyílásból jövő levegőben, se a burkolaton.
Teljesen darabokra szedtem a kicsikét, a ventilátor kifogástalan, rendesen forog. Holtjátéka sincs. Meglepetésemre még kosz se volt benne egy deka se. Levettem a ventilátor fémtakaróját, de ott se volt semmi idegen test. Ha már szétszedtem csináltam egy teljes újrapasztázást is, ennyi idő után illett.Egy nagyon enyhe barna foltot (inkább színátmenet) találtam a bal oldali aljzatok (USBm kártyaolvasó és jack) szalagkábelén, de ez gyárilag is a heatpipe fölött fut, ahogy ez a hivatalos HP szétszerelési könyvben is illusztrálják:
Arra gondoltam, hogy esetleg ez hevül a hőelvezető csőtől és annak a szagát érzem, de a kézikönyvben ugyan így helyezkedik el a kábel, tehát annak úgy kell lennie és évekig kapta ugyan úgy a hőt. Három éve megy napi 13-14 órákat a noti, így a folt könnyen adódhat abból is, de nagyon jól bírja a mai napig.
Eddig jutottam. Igazából kifogástalanul működik, csak piszkálja a csőröm, hogy mi okozhatja ezt a jelenséget és szeretném megelőzni ha lehet vagy kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 16" M1 Pro A2485 2021
- Macbook Pro 16" A2141 2019 / i9 / 1TB
- Macbook Pro 13" A2251 2020 4xTB3
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest