Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
Szia!
Ez egy ismert hiba (9-es verziónál biztos, én még nem találkoztam vele). A GUI (felhasználói felület) előbb elindul, mint a Web és e-mail modul. Nem jelent biztonsági kockázatot. Következő verzióban elvileg javítják, eltűnik majd a "felesleges" jelzés.
-
Ennn
csendes tag
Hát ez tanulságos volt. Egyértelműen nem tévedett a Nod32, én voltam naiv.
Ahol csak a karantén-fájl van meg (más kiterjesztés) ott is felismeri és trójainak találja több kereső is a fájlt. Ijesztő belegondolni, hogy valamit évek óta használok, és most derül ki, hogy már eredetileg sem volt kóser...Amit nem értek, hogy ha valamit állítólag karanténba helyezek (többmegás .zip), miért van mégis ott, ahol volt?
-
nRu3
addikt
Sajnos nincs javulás, rendszer visszaállítás ki van kapcsolva, futtatan egy a-squared talált valami alap szart, kitöröltem, de ha bekapcsolom a gépet a nod mindig riaszt Win32/wigon.CK.trojaival, törli karanténba teszi és enyi többre nem képes
késsöbb probálok egy registry tisztítást, hátha az segit.
-
h_143570
addikt
A hatekonysagaval nincsen semmi gond pont azt tudja, mint a konkurencia szuri a ki es bejovo forgalmat alkalmazas szinten. Ilyen szempontbol sok kulonbseg nincsen a jelenleg elerheto termekek kozott.A kikerules elleni vedelme, ami valojaban a HIPS funkcionalitas, jelenosen elmarad az eros HIPS-et tartalmazo Comodo, Offline Armor es Outpost mogott.
Ha a csak a tuzfal funkcionalitst nezuk akkor azonos a tobbivel. Ha a HIPS funkcionalitast is akkor sehol sincsen meg, ez viszont nagyon sok kereskedelmi megoldasra is igaz. Visszont nem elfelejtendo, hogy tuzfalat igertek es nem tuzfal+HIPS -t.
-
Edween
őstag
HI!
Véleményem szerint, megér 1 probát, igaz énis csak 2.-napja használom. Tetszik a felülete, és otthoni használatra megfelel. Szépen kérdezget, nem tulsokat, csak amennyit kell, torrentel is elboldogul, látja a maszek torrentszervereket nem úgy mint az otpust 6-os.
Szerintem nem is olyan rossz, ez elsőre az esettől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest