Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
válasz
Kunsztler #2716 üzenetére
Azt elhiszem hogy nálad működik, de nálam összeakad a kettő. Tűzfalnak nem tetszik valamilyen hálókártya driver, vagy a router, vagy a tököm tudja mi. 4.2 mellett működik rendesen. Mivel a hibát b@szták javítani, pedig már 1-2 hónapja elküldtem nekik mindent, így megpróbálok ESS-ről NOD32-re visszanyergelni. Talán megoldható.
(#2717) Plag: hát nem tudom mi legyen. Megvárom hogy válaszoljanak a leveleimre, amit ma küldtem nekik. Ha nem megoldható a downgrade, akkor eldőlt, hogy maradok az ESS mellett, különben NOD32 lesz belőle. Elegem van a tűzfalakból, hogy minden forgalomba beleszólnak és olyan hibákat generálnak, amit W7 fala mellett nem jelentkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Eredeti játékok OFF topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest