- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
negyven2
veterán
Vannak az alapból telepíthető, kifejleszthető, megvásárolható modulok (ezek egy része alapból elérhető, a többit meg pl. az Anomaly-ban tudod megvenni a megfelelő lénynél. Ugye van aki aki az exocraft-hoz, van aki a multitool-hoz... és van aki a hajókhoz árul plusz technológiákat , mint pl. a különböző radaról, fegyvertípusok, híperhajtóművek.
Ez nem összekeverendő az máshol megvehető upgrade-el. Ugye ezeket a technológiákat aztán telepíteni kell hajóra, a tech, vagy a general részen lévő szabad modulhelyre (Xbox contoller esetén X-et kell nyomni a modulhelyen, aztán a megfelelő nyersanyag birtokában meg kell építeni).Bocs, hogy így írom ezt le, de hátha valakinek ez nem világos...
Ugye a hasonló telepíthető technológiák össze tudnak kapcsolódni (pl. a hyperdriveokat is érdemes ebbe a 2x2-es szisztémával megcsinálni.
Ezen a képen a Freighter telepíthető tech-jei vannak szürkésaránylattal "kiemelve", vagyis ezeket tudod beleépíteni. A S-betűs meg az upgrade.
Egy tech., vagy tech. csoport mellé (pl. a különféle hyperdrive) 3+3 upgrade tehető fel. 3-at maga a tech köré érdemes beépíteni.
Itt ugye a Grafted Eyes a technológia, és a 3 S-es cucc az upgrade.
3-at meg attól függően, hogy hova telepítettük az adott tech-et, úgy a másik fülre. tehát ha a hyperdrive tech pl. a hajó technology részen van, és körülte már ott a 3 upgrade, akkor a másik 3-at már csak a General részre lehet telepíteni (már ha van hely, mert ugye egyrészt nálam azért van annyi szabad hely mert kimaxoltam a modulhelyeket, és ugye ez egyben az elsődleges raktere is hajónak).
Én 2 tech upgrade-jét így rendezem el azért, hogy átláthatóbb legyen:
Ilyen dupla upgdare-et amúgy még az Exosuit esetén lehet használni, a Ship-ek, és a Freighter-ek mellett.
Amúgy frighterek esetén vannak olyan bónuszt adó dolgok amik egyben technológiák és upgrade-ek is.
Ezeket Derelict Freighter küldetéssel lehet megszerezni (ahogy a modulbővítést is), és főleg a Freighter Fleet küldetésekhez adnak bonuszokat. De a legtöbb esetben annyit bonuszt adnak, hogy egy kis hajó is egyből 5 csillagos lesz.
A 4 blokk (2x2) amúgy nem kötelező, csak a legtöbb esetben ekkor a legnagyobb a hatásfokuk. A lényeg, hogy a hasonló modulok és a hozzájuk tartozó upgrade-ek érintkezzenek egymással (tehát lehetnek egy sorban is).
-
Heller2
aktív tag
A fregatt küldetéseknél van alul az a 4-5 hely, ahová tudsz tenni "eszközöket", amik egy pár plusz %-ot ad az küldetés sikereinek.
Nálam nagyon elfogytak a fregattok, rendesen elveszítettm küldetésben csak ma 2 S osztályút..Na , nem baj, úgy is most pár living fregattra gyúrok, majd azokkal pótolom a hiányt. Pc-re nem volt ma még patch..vagy lehet átsiklottam, de tényleg üres volt a Nexus a frissítés óta... -
negyven2
veterán
A leggyorsabb módja az, hogy megint megcsinálod az Artemis Path-ot, aminek a végén reseteled a szimulációt, majd a zöld, Lush galaxy-t választod ki. Ugye nem a 10. galaxis a lényeg, hanem a Lush, csak a magokon át ugrálva a 10. az első.
Küldetésre meg úgy kell őket, hogy azonos, vagy nagyobb legyen a flottád értékelése mint a küldetés. Illetve érdemes nézni, hogy a hajók fajtája megegyezzen a küldetés típusával, vagyis Combat küldetésre combat hajót, trade küldetésre trade hajót kell küldeni... és így tovább. Illetve amikor beveszel egy új Frigate-ot a flottába azért érdemes nézni a perkjeit is, ugyanis vannak negatívok is. Az igazából nem számít, hogy milyen Class-ban, mert minden küldetés (legyen az sikeres vagy sikertelen) alkalmával fejlődnek (itt igazából a küldetés hossza számít), és egy idő után a C kategóriás is eléri az S-et.
Viszont érdemes anyahajóból is minél jobbat birtokolni, és minél jobban feltuningolni, mert annak a statisztikáik és plusz moduljai is növelik a sérülés nélküli sikeres küldetéseket. Vagyis érdemes S kategóriára gyűjteni és majd azt tuningolni (sajnos a Freighter-t Class szintjét nem lehet növelni). Plusz technológiákat meg modulhelyeket a legkönnyebben Derelict Freighter küldetésekkel lehet szerezni (ez amikor le kell szállni az űrben lebegő elhagyatott hajóra). Persze ennél könnyebb gyorsabb ha duplikálod a megszerzett upgrade/tech/bővítő modulokat
.
Illetve két jó tanács mert ezekről nem beszélnek sokat:
- Akár 5 flottaküldetést is tudsz egyszerre indítani! Ehhez 5 Fleet Command Room-ot kell építeni (lehet többet is, de 5 küldetésnél több nincs a navigatornál).
- A techmodulokhoz kapcsolódó upgrade-ek esetén a jó elhelyezéssel ki lehet belőlük többet is hozni. Itt az a lényeg, hogy egy adott tech modul köré rakott upgrade-ek a lehető legkisebb helyet foglalják el. Vagyis pl. a Hyperdrive modul köre maximum 3 upgrade rakható és ezek érdemes egy 2x2-es kockába betenni (úgy hogy a modul az fenti részen legyen a 2x2-es részen. Illetve ha van elég hely a fő raktérben, akkor oda még plusz 3 upgrade-et lehet tenni (ezeket L alakba érdemes). Így sokkal több hozható ki belőlük. Ez a rendszer minden tech modul esetén működik amihez van upgrade modul.
-
negyven2
veterán
Igen, arra gondoltam. Amúgy most nézem, hogy gond volt az előző patch után a multival, mert a mai patch-ben javítva lett. Elvileg az nem működött az anomália se, bár mivel nekem most nincs Gold-om így nekem eleve üres volt
. Legutoljára mikor volt akkor hozzam vágtak 10 Void Egg-et, amiből van még kettő (a maradék 8-at továbbadtam)... lehet kéne még 1-2 Living Ship
).
-
negyven2
veterán
Végülis le lehet bontani, de érdemes várni amíg nem találsz egy másikat.
Amúgy a korábban már linklelt oldalon (és a reddit-en lévő listából) is lehet válogatni a beküldött listából, mert a rendszereként egy van, az az jelenti, hogy egy darab van, hanem van belőle egy, de ha türelme vagy akkor azt bármenyiszer meg lehet találni (igaz mindegyik ugyan-úgy fog kinézni).
-
negyven2
veterán
Mindegyik Exotic hajó S kategóriás, és a lakatlan rendszerek kivételével mindegyik rendszerben van belőlük egy. Vagyis ezen típusú hajók esetén nem számít a rendszer gazdasága. Solar ship-ek esetén viszont van C/B/A/S kategória, de ugye ezeket legkönnyeben Outlaw rendszerekben lehet megtalálni (és ott ugye 5% az esély erre, amit úgy kell érteni, hogy pl. az ottani outlaw station-ön leszálló 100 hajóból, 5 elvileg S kategóriás.
Amúgy most azon gondolkozok, hogy a Capital Ship-em teljes flottáját lecserélem living frigate-ra (a fele már az, már csak 15 másik kell).
-
negyven2
veterán
Pontosabban nem fél óra, hanem 3 óra tiszta játékidő. De ahogy lejjebb is írják, érdemes ugrás(ok) elött mentést csinálni Ez lehetőleg legyen Hard save (manual save, pl. bolygón/holdon lévő save point, save beacon által).
Viszont van még egy dolog amit érdemes ilyenkor figyelni, mégpedig azt, hogy ugye az első ilyen megvédtet hajót kapod csak ingyen. Vagyis ha jól akarsz járni akkor érdemes úgy megtervezni az útvonalat, hogy az lehetőleg erős gazdaságú rendszer legyen (az economy erőssége három csillagos legyen [***] legyen). Ugyanis ezekben a rendszerekben van a legnagyobb esély arra, hogy S kategóriás dolgokat (multitool, normál és capital ship). Bár ennek is csak 2% az esélye, viszont az [**]-os rendszerekben 1%, míg az [*] és értelemszerűen a lakatlan rendszerekben 0%.
Outlaw rendszerek esetén igazából nem találtam még arányt valós arányt, de elviekben ott magasabb az esély (5%), de cserébe az összes jármű slotja, az adott kategóriának a minimumát hozza. Vagyis pl. egy [**] vagy [***]-os rendszerben talált S kategóriájú freighter, a 34+9 slot-al rendelkezik, míg egy outlaw rendszer esetén ez az S kategória minimuma, 25+5 lesz.
Illetve meg kell említeni azt is, hogy egy rendszerben csak egyfajta kinézetű freighter-ek szoktak lenni (lehet, hogy az 2-3 máskép kinéző, de mindig aza 2-3 fog megjeleni... max. más kategóriában. Amúgy az ilyen anyahajók kategóriáját a leggyorsabban úgy lehet megnézni, hogy berepülsz, kiszállsz és saját scanered-el meg tudod nézni, nem kell elmenni a kapitányig.
-
frankdelgado
őstag
~reggelt!
Nem tudom megállapítani, hogy kalóz rendszer volt e vagy sem, de tegnap rámentem egy konvojra és 8 millányi anyagot lőttem ki belőle, az ellenállás minimális volt, a fedélzeti ágyúkkal próbálkoztak védekezni, de azokat kilőttem seprec alatt. Többet kellet fordulni, de az állomány közel volt. Utána a kirámolt fregattba még bele is tudtam repülni és a kapitány előzékenyen fogadott, a hajót el is adta volna 15 milláért. Nem vettem meg, hátha még belefutok valamilyen ingyenesbe...
Az ilyen magatartásnak nincs semmilyen következménye?
-
negyven2
veterán
Ha jól emlékszem választanod kell, hogy milyen új galaxis-t csináljon neked. Te ezek szerint a Lush-t (zöld színű) választottad és abból az első az bizony az Eissentam galaxis (ami sima utazással 10. galaxis). És igen, abban az értelemeben jó hogy az ilyen típusú galaxisokban (Lush) van a legtöbb olyan bolygó, hold aminek a felszínén, nincs semmilyen negatív környezeti és sentinel probléma (mondjuk különböző viharok azért elfordulhatnak).
-
gabranek
senior tag
Már nem emlékeztem a küldetések menetére, hülyeséget meg nem akartam írni.
Az Eissentam galaxisban rengeteg a földszerű, tökéletes klímájú, paradicsomi bolygó. (A játék korábbi verziójában ez egy sokadik galaxis lehetett, de valószínűleg nerfelhették az elérését és már mindenkinek a második galaxisa ez lesz.)
Ha még nem építetted meg a fő bázisodat, javaslom, hogy itt tedd meg. -
negyven2
veterán
-
negyven2
veterán
Ahogy néztem, nem olyan bonyolult egy ilyen bázis felépítése főleg most, hogy van lehet oda tenni a base computer ahová akarod. Amúgy ilyen farmok esetén az Activated Indium add a legtöbbet. Ha találsz ilyen mezőt, akkor magadnak is tudsz termelni... akár szintén egy ilyen skybase-ben, hiszen a természetes lelőhelyek esetén elvileg csak a koordináta számít, a magaság nem.
Másokkal meg össze lehet futni, de ennek kettő feltételnek azért meg kell azért lenni, ugyan akkor, és ugyan ott játsszon és ugyan azon a lobby-ba legyen (illetve be legyen kapcsolva multiplayer). Expedition-ben most nagyon könnyedén össze lehet futni másokkal is, a környékbeli rendszerekben.
bobalazs: Mert ilyenfajta fizika nincs a játékban, simán építkezhetsz a levegőbe vagy akár az űr határára is. Lényegébe annyi kell tenni, hogy leteszel egy base computert-t, és a levegőbe pl. pár alap fapadló által lényegében felugrálsz addig amíg lehet építeni. Ha eléred ezt akkor leteszel még egy base computert és folyatod azt amit korábban is (persze ha kell akkor a korábbiakat felszedheted, illetve érdemes menteni is néha).
S e t h: Nem biztos, hogy troll bázis, simán lehet, hogy neki ez megfelelő volt, vagy építés/bontás alatt áll (vagy nem töltötte be)
Heller2: Most jöttek be a living (Organic) Frigate-ok. Az elsőt kvázi ingyen kapod (el kell küldeni hozáá a flottát egy küldetésre, hogy megkapd a hívóeszközét és a hozzá tartozó tervrajzot). A többit jelenleg úgy néz ki, hogy fel kell bérelni. Ezekből a C osztójú darabja 200 millió, a B 400 millió, az A 700 millió míg az S 1 milliárdba kerül. De nanitokból is töméntelen mennyiség kell sok minden esetén. Amúgy van technikailag Grind mentes megoldás is... a Creative Mode, ahol igazából nem kell semmi grind (max QuickSilver), és nincs értelme a pénz/nanit-nak se.
-
Heller2
aktív tag
Elvileg megvan a lehetősége, hogy összefuss másookkal akkor is, ha a normál módban indultál. Főleg ha Nexus-os küldetéseket csinálsz, akkor csatlakozni is tudnak a küldetésedhez. Bár én még nem láttam szükségét, hogy "közösködjek"
Dehát, mondjuk én introvertált vagyok...
Ti néha nem érzitek úgy, hogy rengeteg dolgotok van a játékban? Craftoláshoz alapanyagért menni, küldetéseket csinálni, fejlesztgetni, fregattot küldetésre indítani...stb.
Most pl a fejlesztéseket gyüjtögetem, meg a slot-okat. azért 120 millát elkérni egy szabad helyért...na ezért keresgetek olyan küldetéseket, ami szabad helyeket ad. Régen sokat játszottam ezt, aztán kis kihagyás, de most megint rákattantam... -
-
negyven2
veterán
Konkrétan semmit, de általában azért vannak (ülnek) itt, hogy ha valaki adni szeretne nekik valamit akkor azt nem utasítják el. Általában értékes eladható dolgokat várnak (másként ők a lusta Glitch-er típus
).
Az expedícióban meg pont így csináltam. Elmentem egy Pirates rendszerbe és pár óra alatt összeszedtem a pénzügyi hátterét az egésznek. A ill. a frigate-er missziókat letudtam úgy, hogy elküldtem őket küldetésre majd azonnal visszahívtam... így gyorsan meglett a 8 küldetés.
A bóják pedig csak egy üzenet, hogy: itt jártam...
-
negyven2
veterán
Az nem portál, csak a Base Teleport Module.
De amúgy igen a Portal az a csillagkapuszerű építmény amiből minden a játékban lévő égitesten megtalálható.Amúgy nem reset-el (már?) semmit ha átmész egy másik galaxisba, mert a teleport rendszernek köszönhetően oda-vissza tudsz menni a galaxisok között. Ha átmész amúgy a galaxisok magjában lévő átjárón akkor minden olyan technológia ami a hajódon, multitool-on és Exosuit-on van meghibásodik és meg kell azokat javítani. Ez akkor kellemetlen, ha nagyon sok fejlet technikával vannak azok felszerelve. Elvileg ha utazás elött átváltasz valami teljesen alap technikával felszerelt hajóra/multitool-ra, akkor átérve vissza csak azok lesznek hibásak.
255 galaxis van a játékban a kezdővel együtt (ha a 255. galaxisból átmész az ottani magon, akkor visszarak az elsőbe. Azért ajánlják a 10., Eissentam galaxist sokan, mert abban van a legtöbb olyan bolygó ahol gond nélkül tudsz építkezni (kvázi ott van legtóbb sentinel mentes, tökéletes klímájú, időjárású bolygó... kvázi földszerű).
A linkelt oldalakon pedig ott van rengeteg S osztályú hajó, anya és kisérő hajó, és multitool elérhetősége. Ez a legegyszerűbb mód arra hogy ha bővíteni kell a flottádat (persze ezek nagyon sok pénzbe kerülnek).
-
gabranek
senior tag
A "portál" itt nem a bázisodon építhetőt jelenti, hanem bolygókon lehet találni alien struktúrákat, amikbe ha a megfelelő sorrendben rakod ki a szimbólumokat, akkor teleportálsz a célponthoz. Viszont mivel te még eléggé az elején vagy, szerintem nem ismerheted a szimbólumokat. Azokat majd a main quest egy eléggé távoli pontján fogod megtanulni.
Az a fontos, hogy ha az utazásaid során ráakadsz egy ilyen portálra, akkor szépen leraksz mellé egy base computert, amit elnevezel, hogy később tudd, hogy mi van ott. És amikor majd szükséged lesz egy ilyen portálra, nem akkor kell keresgélni (mert azért nincs ilyen minden rendszerben), hanem a legközelebbi space stationról oda tudsz teleportálni.A galaxis közepén átlépve a következő galaxisba, szerencsére nem veszik el semmid (na még csak az kéne
), viszont az összes fejlesztésed elromlik, de csak az aktív eszközökön lévők, ahogy negyven2 írta. Bárcsak tudtam volna a hajó/tool cseréről, mielőtt átléptem volna. Szentségeltem rendesen amikor megláttam az összes használhatatlan fejlesztést.
Köszi a tippet a D3-hoz, át is nézem a ládámat.
-
negyven2
veterán
No Man's Sky Coordinate Exchange Subreddit, vagy ugyan ez egy szűrhető, kereshető weboldal formájában.
Itt a community által felfedezett, megtalált dolgok elérhetőségét (portál koordináták) teszi be a közösbe. Mert, bár a dolgok elvileg procedurálisan vannak elhelyezve, megcsinálva, de ettől függetlenül ha megtalálsz valamit akkor annak meg lehet osztani a helyzetét, mert az másnak is ott lesz.
Amúgy a dolog alatt itt szinte mindet kell érteni, a z érdekes bolygóktól, faunáktól át, a hajók, anyahajók, multitool-on át sok mindent. A Portálokat gondolom ismered és tudod is használni. És bár a legtöbb dolgo azért standard Euclid galaxisba van, azért lehetnek másfajta játékmódban és másik galaxisba.
Én mmég amikor játszottam vele aktívában akkor gondolkoztam, hogy elmenjek egészen az Eissentam galaxisba és ott letáborozzak, mert ugye a a legtöbb Golden World abban van, de ezt pusztán lustosából még nem tettem meg, pedig a második, Hilbert-be már régen eljutottam mind standard-ba, mind Permadeath-be (Xbox-on az összes achievement megvan).
Amúgy szintén reddit-en van egy "gyors" az Eissentam galaxisba (ebben a galaxismagok közelében lévő rendszerek portál címei vannak). Illetve azt még ide írom, hogy ha valaki nem tudná, hogy ha átmész egy másik galaxisba akkor a hajón lévő (és talán a suit/multitool-on?) összes fejlesztés elromlik. tehát érdemes ugrás elött lecserélni valami nagyon alap hajóra/multitool-ra a dolgokat.
-
gabranek
senior tag
#2041:
- Egyébként nagy különbségek vannak egy hauler, fighter, stb. között?
A hauleren ha jól melékszem +10 inventory slot van, a fighter +4 tech slot és jobban manőverezhető, az explorer pedig nagyobbakat ugrik alapból. Valami ilyesmi különbségek vannak a hajók között. De én leginkább harcolok, igazából mindenhez a fightert használom.
Az ingyen twitch dropokat pedig mindenképp érdemes behúzni, ha másra nem eladod bontásra. Az A class már dobhat inventory növelő itemet is, nem is egyet.#2042:
-miért van 9-es limit a hajókon?
Hát mert csakEzt most emelték meg 9-re, előtte kevesebb volt.
-Szerintem egy tök jó dolog lenne gyűjtemény létrehozni exotikus hajókból.
Tulajdon képpen úgy játszod ezt a játékot ahogy neked jól esik. Ha napokat-heteket eltöltesz azzal, hogy hajókat keresel, tedd azt. Nem fogsz lemaradni a játék többi részében...nekem ez tetszik nagyon benne.-Annyi fajta van pl. az anomália állomáson a playereknek, hogy van, hogy percekig csak azokat nézem.
Úgy tudom a hajókat véletlenszerűen rakja össze a program, elvileg nincs két egyforma hajó.-Illetve a "season" amikor véget ér, akkor hogy jön át a rendes mentések közé? Különálló mentésben? Vagy úgy, mint a Diablo 3 esetében?
Az expedíció jutalmakat a halálcsillagon (anomálián) tudod kiváltani, ott ahol a twich dropokat és a quicksilver itemeket is. Ezeket megkapja a fő mentésed is. Viszont, hogy az összegyűjtögetett itemeid átkerülnek-e azt nem tudom. Én mindig törölni szoktam az expedíció mentését miután lezárult.Viszont, hogy felhoztad a D3-at, lenne nekem is egy kérdésem. Talán ennyi off topic még belefér ide: Kipörgettem az utolsó szezont (igazából 1 pont hiányzik). A kapott Inna páncél szettet át tudom majd vinni az állandó monk karakteremre? Vagy szezon végén minden item törlődni fog? Csak mert nagyon tetszik, de hogy nem fogok nekiállni kifarmolni, az tuti.
-
negyven2
veterán
Sajnos annyira nem mint szeretnék. Igaz közel 250 órám van benne amióta megjelent Xbox-ra is, de már egy jó idején csak tartalmi frissítésekkor nézek be pár órára.
-
gabranek
senior tag
Nem a roncskeresés az exploit, hanem egy adott S osztályú egzotikus hajó megkeresése egy adott bolygón. Bár lehet rosszul fogalmaztam, ez inkább olyan félig meddig csalás kategória...csalásocska ha úgy tetszik
Mert elvileg ezeknek a hajóknak nagyon ritkának kellene lenniük, de itt már tudod hova kell menni, hogy ingyen megszerezd.
Én egyébként az expedíciókban is roncsvadászattal szoktam begyűjteni egy kis kezdőtőkét, mert élvezetes és akár még egy szuper hajót is dobhat az rng.
#2036 S e t h: Az upgrade után igazából semmit nem látsz, viszont az inventoryt több hellyel tudod bővíteni egy S osztályú hajónál.
-
gabranek
senior tag
Növényeket is termeszthetsz a bázisodon akár gravito ballokat is. Csak végig kell csinálni a bázisépítős küldetéseket és egymás után megtanulhatod a növény termesztő képességeket.
Vagy összegyűjtesz egy bolygón néhány navigation card-ot, amit az űrállomáson beválthatsz olyan térképre, amivel sérült hajókat tudsz megkeresni (nincs előttem a játék, a pontos elnevezéseket most nem tudom fejből). Behúzod a talált hajót, elviszed az állomásra és vagy elcseréled egy ép hajóra, vagy bezúzatod amiből kapsz egy kevés, vagy egy csomó pénzt érő alkatrész. Attól függ milyen típusú hajót találtál.
Így akár S osztályú egzotikus hajót is lehet találni, ha a megfelelő bolygón keresgélsz. Erről találsz youtube videókat is. (Tulajdonképp ez is exploit, de egyáltalán nem triviális, és elég sok mászkálást igényel, mire sikerül találni egy ilyen hajót.) -
gabranek
senior tag
Hogy rohadjon meg, úgy akartam válaszolni, hogy nem voltam belépve. Na még egyszer:
Klórt szintetizálsz klór és oxigén párosításával. De nem győzöm eléggé hangsúlyozni, hogy NE HASZNÁLD!...utána teljesen értelmét veszíti a játék. (a készítők kezdhetnének már valamit ezzel a "valamit szintetizálok és több ugyanolyan valamit kapok vissza mint amit beleraktam" dologgal, mert eléggé illúzióromboló). A nanite exploit is hasonló, de ott a mentett állás visszatöltésével kell operálni.
Ha mindenképp pénzt akarsz felhalmozni, készíts inkább activated indium bánya telepeket. Sokkal élvezetesebb, bár ez is nevetéségesen sok pénzt termel.
-
gabranek
senior tag
Az alapjátékot kipörgettem, beleraktam 150 órát, de sajnos elsütöttem egy money exploitot ami sikeresen hazavágta a játékélményt (az exploit rossz, értem?
) Viszont az expedíciók miatt rendszeresen visszajárok, azokat nagyon élvezem továbbra is. Most is már nagyon várom, hogy induljon a következő. Valami ilyesmi játékmechanika kellene az Elite-be is, hogy legyen értelme visszatérni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- LEGO klub
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- 3D nyomtatás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Honda topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Star Trek
- Renault, Dacia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Playstation fiók eladó kihasználatlanság miatt!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Switch OLED készlet 512es SD kártyával eladó
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest