- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fernet
senior tag
válasz
bobalazs #2073 üzenetére
Próbálkozom ezzel a beállítással, de akármire állítom (0,0 is megvolt) be-beakad a játék.
A sztori röviden:
Régi gépem volt, i5-4570, GTX660Ti, 8GB RAM
A játék mindent minimumra állítva egész jól elfutott (nem volt szép, de ment)Fejlesztettem a gépen (nem nagyot) i5-4690K, GTX970, 16GB RAM.
Most már nem diavetítés ha közepesre állítom, viszont előjött az a gond, hogy viszonylag gyakran elkezd akadozni 1-2mp-re a játék, azután megint jó. Érdekes módon ha mindent leveszek minimumra (mint az előző VGA-nál) akkor is előjön.Frissítettem drivert, próbálkoztam a fent leírt módszerrel, de semmi. Elég idegesítő.
Más játéknál nem tapasztaltam ilyen gondot, kizárólag ennél.
Valami ötlet mit próbáljak még?
-
-
-
Ganzer
aktív tag
válasz
bobalazs #1953 üzenetére
Ja hogy már kijött. Ok, akkor számomra nincs remény, el kell engednem ezt a játékot. Mai napig szaggat, stuttering, objektumok nagyon lassú betöltése stb mint kb 1 hónapja. Létező összes fixet kipróbáltam, akkor sem jó. Ez különösen bosszantó mert a többi mai játék szépen megy full hd-ben.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
bobalazs #1944 üzenetére
Az is fullon van.
Most találtam egy brutál nagy hajót, de annak meg tele van az inventoryja sérült elemekkel és meg kell javítsam őket, hogy felszabaduljon a hely.
Ez viszont brutál anyag mennyiség, de már haladok vele.Viszont a lézeremet nem tudom fejleszteni.
A multi eszköztáram is tele van, így nem enged oda feljeszteni mást.
Széd kell szednem valami meglévőt, ahhoz hogy fejlesszem, vagy ezt az inventoryt is tudom valahogy növelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest