- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
AzŐsgén2
tag
válasz
Bal0924 #2218 üzenetére
Közben már én is rájöttem, de azért köszi!
Néha nagyon nem egyértelmű ez a játék, úgy kell magadtól rájönni dolgokra... igazából rájöttem, hogy nagyon elvagyunk kényelmesedve. Az utóbbi 10-15 évben megjelent játékok szinte kézenfogva viszik a játékost, szájbarágósan mondják, hogy mit kell csinálni. Régen bezzeg nem igy volt, a kilencvenes évek végén, amikor én elkezdtem játszani... biztos azért van dejavu-m. -
Tegla80
addikt
válasz
Bal0924 #2205 üzenetére
Egy fo mentesem van amin 1000 ora korul jarok es ezt hasznalom ha nincs expedicio. Ezen kivul meg 8expedicios(5-12ig mert az elso 4nel meg nem jatszottam) es egy permadeath mentesem van.(kellett a platinahoz.)
Az expediciokon kapott QS ott elkoltom majd a fo mentesen csak igenyelem amit a masikon megveszek.
Minden heten hetvegere van egy kuldi az anomaliaban ez 1800QS ad.Ezt 1szer tudod megcsinalni.
[link] ezek az ujitasok jottek -
Heller2
aktív tag
-
Tegla80
addikt
válasz
Bal0924 #2191 üzenetére
Az építésnek vége lesz 5-6 építés után(epulet/leszallohely stb)de település gondjait utána is igazgathatod a vegtelensegig.Ha atforditod a kezdeti negatív dolgokat akkor idővel értéket is termelhetnek számodra. (sokmindent tudnak így a véletlen műve, h pl nálad mi lesz majd a termek és annak értéke. Nem ebből fogsz meggazdagodni,de azért hoz a konyhára némi pénzt.)Én sokat foglalkoztam velük és 151ember a létszám jelenleg és A rang.Sokak szerint bugos a telepuleskezeles a játékban,de Én bízom benne,h egyszer talan megis elérem velük az S rangot.Plusz sokan azt is mondják, h nem szabad expedícióra engedni őket mert elhullik pár egyed(ami igaz is olykor),de Én mindig gyarapszom a veszteség után. (pl meghalt 2,de utána jön 4 mert fejleszthetem az épület technológiát a kövi döntések 1ikeben.) Sokkal több is lehetne és talán lesz is meg valaha a településekből a játékban.
Szóval Én azt mondom vágj bele és ha tetszik csinalod, ha mégse tetszik max magukra hagyod őket és ennyi.Veszteni valód nincs.Plusz a település ,minotaur felfejlesztese az kell ahoz is,h "bot"multiszerszámhoz tudj jutni ha szeretnél ilyet is.
-
-
Tegla80
addikt
válasz
Bal0924 #2177 üzenetére
Van egy feladat az expedicióban ami megadja a 16 követ,h aktiválni tud a portált.(Meg portált is ad majd amúgy hozzá ha eljutsz oda... De bármit lehet csinálni,nincs fix sorrend.)
A lényeg,h àsnod kell 2400u távolságot ès megkapod őket. Szóval àsd le magad pár méter mélyre és indulj meg előre .Jelölj ki esetleg valamit,h lásd kb mennyit haladtàl.Ha odaèrtèl akkor ùjra vmi mást. (egybe ekkora távot nem tudsz ugye,ezért kell több cèlpont.)Ha teljesíted feltöltöd,a kellő nyersanyagokat ès utazhatsz a portálon.A 4.44 pecs javította a pH hibát és befejezheto lett mindenkinek akinek bugos volt.Így befejeztem.(mentes normál lett)
Van viszont egy másik mentesem is ami szintén kesz,de nem igényeltem a díjat így még expedíciós mentes. Van bázisom A osztályú sentinel hajóhoz, natriumhoz és kb mindenem van ami kell.Ha gondod van szólj, segítek itt leírva vagy a játékban àtküldve.(kodod kell majd pm ekkor,h megtalaljalak.) -
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Milyen notebookot vegyek?
- Star Trek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Használt, hibátlan állapotú fehér Nintendo Switch OLED változat 6 hónap garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest