- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fernet
senior tag
válasz
frankdelgado #2108 üzenetére
Activated Indium-hoz:
1. Szükség lesz egy Survey Device készülékre (multitool-ba).
2. Keresel egy olyan rendszert, ahol van olyan bolygó amin van activated indium. (kék csillagú rendszerek)
3. Leszállsz, a survey device-al keresgélsz mineral deposit-ot. (lehet C,B,A,S)
4. Csinálsz itt egy bázist, leraksz a lelőhelyen egy mineral extractort (?), azt összekötöd supply depokkal, áram kell neki és kész.(nem néztem pontosan utána a neveknek, csak emlékezetből írtam)
A supply depo, min.extractor, survey device terveit az anomaly-n tudod megvenni, buried technology module-ért és nanitért.
-
Jacktor
aktív tag
válasz
frankdelgado #2108 üzenetére
Az űranomálában az egyik teremben mindennek eléred a fejlesztési fáját. Építkezést, hajót, exoruhát, fegyót, stb. mind másik lénynél/konzolnál van.
Az űranomáliát az űrben lebegő hajódból meg tudod idézni bármikor (X billentyű és nyilakkal kiválaszt majd F, konzolon passz).
-
Jacktor
aktív tag
válasz
frankdelgado #2101 üzenetére
Annyi kiegészítés, hogy az első felajánlott freighter-t soha ne fogadd el, mert annak csak pár milla az értéke. Csak beszélj a kapitánnyal és fogadd el a fizetséget (de ne a hajót). Aztán a következő ugyanilyen eseményeknél már jelentősen megnő a hajók értéke, nekem másodjára már egy 120 milliás teherhajót ajánlottak, csak én here az első pár millásra már ellőttem az "ingyenes kártyát" (csak egyet kapsz ingyen).
-
válasz
frankdelgado #2101 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor kb. fél óra játék és minden 5. ugrás után lesz egy event, ahol meg kell védeni a kalózoktól egy ilyen nagy dögöt. Ha megcsinálod, akkor utána berepülsz, beszélsz a kapitánnyal és ingyen kapsz egyet. Nekem legutóbb szerencsém volt, egy S class volt ingyen.
De ugyanígy, ha berepülsz egy ilyenbe bármikor, akkor simán meg tudsz venni egyet.
-
válasz
frankdelgado #2099 üzenetére
Alap hajós megoldás: keresel egy kalóz rendszert, ott repkedsz a rendszeren belül és a beugró teherhajók tartájait kilövöd. Csak azokat, a kísérőket, hajókat nem. Ha megteltél, akkor irány a csempész cuccal a legközelebbi rendszer, gyorsan besurransz, hogy ne scanneljenek le és eladsz mindent. Első 100 millát így szedtem össze én is xbox vagyis msstoreban, amikor újra kezdtem ott a 8. Expedíció alatt nemrég. Utána meg activated iridium bánya, nem kell nagx, fixen termel és jó profit. [link]
Fejlesztések a mobil pápagolyón van - amit Nada vezet -, le tudod hívni a rendszerbe és ott az emeleten lehet fejleszteni mindent.
-
twi452
senior tag
válasz
frankdelgado #1727 üzenetére
Az űrbázisokon van egy kütyü amivel a karaktered kinézetét tudod összelegózni.
Hajóról nem tudok ha van is rá lehetőség akkor ott még nem tartok..most találtam egy roncsot az egyik bolygón de mire mindent kijavítok benne.. jobban járok ha megveszem valaki másét ami tiptop állapotban van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged