- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Raysen623 #2023 üzenetére
Talán még aktuális. Én megjelenéskor megvettem, akkor katasztrófa volt, igazából el is temettem, de kb. 1 hete belefutottam Nessaj VODjába és csak pislogtam, hogy mi mindent beletettek az elmúlt években. Rengeteget fejlődött elve a bolygó, flóra és fauna generálás. Baromi jó hajók kerültek bele, van már kalózkodás, földi jármű, anyahajó, valami season szerűség, stb. De hogy őszinte legyek én még nagyon az elején tartok most, de teljesen más, mint megjelenéskor. Játékmenetileg, érzésre nekem sokkal jobban bejön most, mint az Elite Dangerous, pedig abban is van sokszáz órán. Egyszerűen élettel telinek érződik, az NPCk, a kalóztámadások, a bombázások, a földi viharok, meteoresők, stb. Kulcsos boltból 6000 Ft körül meg lehet venni, annyit szerintem abszolút megér, ha kicsit is szereted a felfedezős játékokat.
Többjátékos módja van, ha jól tudom, akkor az anomália hubokon lehet pl. coop küldetéseket is együtt csinálni. De én még azt nem próbáltam.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Raysen623 #2023 üzenetére
Én most járok kb. 50 óránál és nagyon élvezem, nem gondoltam volna, hogy így beszippant.
Elenyésző mennyiségű buggal találkoztam, illetve a legbosszantóbbról is kiderült, hogy inkább csak a készítők lustasága, vagy eredeti talán terve( eltűnő nyersanyag).Én nem nyomtam coopban, de nagyon meglepődtem, amikor egy központi hubban megláttam az online gamereket és az egyik csatlakozni is akart hozzám.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest