- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
negyven2 #2120 üzenetére
Az szép. Én ott még nem tartottam, most meg főleg. Át kéne menni a 10. galaxisba és ott egy bázist létrehozni. Ha csak simán elmegyek a galaxis közepére, akkor nem választhatok, ugye?
Illetve a frigate küldetéseknél hogy kell őket küldeni, hogy ne sérüljenek? Nem úgy van, hogy a küldetés csillagjánál több csillagja legyen összesen a frigate-oknak?
-
-
válasz
negyven2 #2111 üzenetére
Köszi a hosszabb leírást és a pontosítást.
Xboxos saveben most csinálom az expedíciót. Egyedül az S-es freightert sajnálom. Bár ha végzek, keresek egy Activated Indium mezőt, aztán szép lassan összejön annyi belőle, hogy megvehetem azt, amelyik tetszik.
Az előbb találtam egy exotic S hajót az egyik állomáson (az a forgószárnyas kis gömb). Nem a kedvencem, mert szerintem ronda, de nem hagyhattam ott az embernél.
-
Fernet
senior tag
válasz
negyven2 #2090 üzenetére
Van xbox is PS mellett (nem series, csak sima x, de jó az), arra vettem meg először a játékot. Van GPU előfizu, PC-n le tudom tölteni MS Store-ból és a ugyanazokat a mentéseket használja mint a box. (Szükség is volt rá, előző expediciónál PC-n valamiért fagyott az egyik küldetés, azt boxon kellett megcsinálni)
-
válasz
negyven2 #2071 üzenetére
Köszi, küldik nem adták, de közben találtam egy barátságos bolygót, aktivált bronze ásvánnyal, ahol 9+os radioaktív extrém vihar volt.
Ott a viharon belül lett 3 ilyen kristály is, így kész lett. Picit rövid, azt hittem hosszabb egy-egy ilyen "season". De jó volt. Mondjuk amennyi fejlesztést adott, kb. ott tartok szinte, mint a másik mentésemmel, lehet ezt kéne folytatnom.
-
válasz
negyven2 #2053 üzenetére
Ah, köszi.
Valaki épített a rendszerben egy money and farm printing névem. Elrepültem oda. Baromi jól néz ki, egy föld fölött lebegő üvegfalú bázis, kupolás épülettel, benne virágokkal. Az egész kb. 6 millió creditet ér, de baromi jól van megcsinálva. Bocs a képek minőségéért, Ryzen IGPn fut ezen a gépen.
Kár, hogy sima játéknál nincs jelen másik játékos vagy lehet rosszul játszom vagy csak nem arra vannak, ahol én. Tök jó dolgokat építenek.
-
válasz
negyven2 #2051 üzenetére
De mit kéregetnek? Igazából a twitches hajókat kivettem, meg a fegyvert, így azzal nincsen gond. Az első kalózok uralta rendszerben meg fosztogattam 5-6 teherhajót, ami az állomás körül volt és lett is egyből 15+ millám. Nem tudom mik a későbbi célok, de az elején elég sokat segít a játék a matikkal és a receptekkel.
Amit nem értek viszont, hogy némelyik bolygó tele van valami comm. Stationnel vagy mivel, ami kb. úgy néz ki, mint a trading cucc. Azt miért teszik le?
-
gabranek
senior tag
válasz
negyven2 #2048 üzenetére
"Azért ajánlják a 10., Eissentam galaxist sokan, mert abban van a legtöbb olyan bolygó ahol gond nélkül tudsz építkezni"
A hétvégén játszottam egy kicsit (jó sokat
) és szerintem a játéknak ezt a részét nerfelhették. Én biztos, hogy csak a kezdő galaxis közepén léptem át egyszer és most bizony az Eissentam galaxisban vagyok (hacsak nem véletlenszerűen dob be a kövi galaxisba és nekem piszok nagy mákom volt).
Az tény, hogy itt kb. minden második rendszer tele van földszerű, tökéletes bolygókkal. De nem csak 1-1 bolygó, hanem az adott rendszer világainak a nagy többsége ilyen. Mindenesetre most elindultam itt is a középpont felé, kíváncsi leszek hova kerülök. -
válasz
negyven2 #2045 üzenetére
Portából csak az van meg, amit a kezdő bázison csináltam, videón láttam, hogy van valami csillagkapu szerű cucc is. Illetve valami rémlik, hogy a galaxis közepe vagy fekete lyukon átugrova előről kezdődött régen szint minden? Kb. mint az idle játékoknál a reset. De lehet rosszul rémlik.
Jelenleg még most nézegetem, hogy mit is kéne kezdeni ezzel az S osztályú teherhajóval. Jó lenne valami "passzív" nyersanyag termelés vagy hasonló. Gyárilag egy szobányi gravito ball van benne, de igazából most is van kb. 15 millám, a nyersanyag nagyobb hiány nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xbox Series S 512gb 2 kontroller
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged