Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz CactuS #2046 üzenetére

    Az nem portál, csak a Base Teleport Module.
    De amúgy igen a Portal az a csillagkapuszerű építmény amiből minden a játékban lévő égitesten megtalálható.

    Amúgy nem reset-el (már?) semmit ha átmész egy másik galaxisba, mert a teleport rendszernek köszönhetően oda-vissza tudsz menni a galaxisok között. Ha átmész amúgy a galaxisok magjában lévő átjárón akkor minden olyan technológia ami a hajódon, multitool-on és Exosuit-on van meghibásodik és meg kell azokat javítani. Ez akkor kellemetlen, ha nagyon sok fejlet technikával vannak azok felszerelve. Elvileg ha utazás elött átváltasz valami teljesen alap technikával felszerelt hajóra/multitool-ra, akkor átérve vissza csak azok lesznek hibásak.

    255 galaxis van a játékban a kezdővel együtt (ha a 255. galaxisból átmész az ottani magon, akkor visszarak az elsőbe. Azért ajánlják a 10., Eissentam galaxist sokan, mert abban van a legtöbb olyan bolygó ahol gond nélkül tudsz építkezni (kvázi ott van legtóbb sentinel mentes, tökéletes klímájú, időjárású bolygó... kvázi földszerű).

    A linkelt oldalakon pedig ott van rengeteg S osztályú hajó, anya és kisérő hajó, és multitool elérhetősége. Ez a legegyszerűbb mód arra hogy ha bővíteni kell a flottádat (persze ezek nagyon sok pénzbe kerülnek).

    [ Szerkesztve ]

    "Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

Új hozzászólás Aktív témák