- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
válasz
sztanozs #1973 üzenetére
Hosszú idő után szántam rá magam, hogy kipróbáljam a NMS-t. Több tesztből is kiderült, hogy rengeteget fejlődött a játék az eredeti állapotához képest. Viszont azt nem gondoltam volna, hogy ennyire beszippant, és ennyire megeszi az időmet.
2 nap alatt 16 órát tettem bele, ami esetemben nagyon sokat mondó. Még csak ízlelgetem a játékot, pl. a bányáról tudomásom sem volt. Még csak a bolygók között utazgatok, loot-olgatok, konkrétan a túlélésért küzdök. Az alapanyagok lootolása és azok elkészítése még nagyon sok gondot okoz számomra, mert a hely nagyon szűkös, viszont semmit sem szívesen dobok el. Van esetleg egy weboldal (wikipédia jelleggel összegyűjtött infók) vagy mobilapp, ahol részletesen le van írva minden tudnivaló, vagy ahol látom, hogy mihez mi szükséges? Elég macerás és sok időm megy el azzal, hogy folyamatosan az inventory-t sasolom, mihez mennyi és mi kell... majd pár perc múlva megint, mert elfelejtettem, hogy konvertálnom kell plusz cuccot.
-
bexinho23
őstag
válasz
sztanozs #1971 üzenetére
-Tehát amit elértem a SP-ben, azt a multiba lépve folytathatom?
-Negatív hatással lehetnek rám a playerek? (bázisrombolás, ellenem folytatott támadás)
-SP-ben amikor láttam egy gépet, ami leszállt a bázisom mellett, kiszállt belőle valaki, majd gyorsan továbbállt (nagyon nem gépi cselekedettnek tűnt), vagy az idegen space station-ön multijátékosok lehettek?-Kemény viharban a fából készült bázis roncsolódhat? Találtam egy nagyon szép, majdnem Föld jellegű bolygót, így letelepedtem. De pár percenként jött egy nagyon komoly, fülsüketítően erős vihar, amit csak fedezékben lehetett átvészelni. Maga a bolygó mindenben gazdag, így maradnék miután feltápoltam magam, de remélem a bázis az nem megy tönkre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Nintendo Switch 2
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Ford topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Léghűtés topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Rog Strix G16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest