- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
válasz
Morphus101 #2004 üzenetére
Értem. Köszi. Akkor megpróbálom így kiválasztani a helyes válaszokat.
Más: Egy nagyon érdekes dolog történt velem. Beléptem arra a gömb alakú hajóra, amit bármikor elő tudok hívni, és ott egy játékos mindenkinek (többek közt nekem is) ajándékozott 15 milliónyi értékű alapanyagot (9999+ mennyiségű).
-
bexinho23
őstag
Üdv!
Már közel 50 órát beletettem és nem igazán tudom megunni a játékot. Több kérdésem is lenne, mert nem minden tiszta számomra.
1. Van már 4 hajóm, amiből 2-t találtam, egyet vettem egy átutazótól és amit a játék elején kaptam, azt használom. Van arra lehetőség, hogy eladjam a felesleges hajókat, esetleg alkatrészekre szedjem?
2. Több hasznos és magas szintű upgrade cucc van a hajómhoz társítva. Ezeket nem lehet valahogy egy az egyben átvinni az új hajómra?
3. Mindaddig én is élhetetlen bolygókra építkeztem, amíg nem leltem rá az első igazán földre hasonlító, természetben gazdag bolygóra. Mennyi bázist tudok elmenteni? Van esetleg felső korlát? (jelenleg közel 10 van elmentve)
4. Ti hogy játszotok, hogy érdemes a leghatékonyabban játszva fejlődni?
Én: Amikor elutazok egy új galaxisba, minden bolygóra leszállok és legalább egy épületet felkeresek, vagy jobb esetben egy Exosuit upgrade helyet (már csak az utolsó sornyi slot hiányzik). Ami nagyon tetszik és élhető, oda építkezek (nagyjából ugyanaz a standard big structure, ugyanazok az alap dolgok - mine, teleport - bázisok közötti -, trade terminal, napelem, akkuk, medium vagy big refiner, storage ...). Aztán a bolygóközi állomásokon felveszem az összes elérhető küldetést, amiket pedig teljesítettem, azokat leadom, majd beszélek minden npc-vel, tanulva tőlük... na és itt jön a következő kérdésem.
5. Mi értelme van a nyelv tanulásnak? Elég sok trophy-t kiszedtem PS-en, ebből is látszik, hogy tisztességesen csinálom, de nagyon monoton és élvezhetetlen. Ugyanazok az aminációk, ugyanazok a skinek, többségében ugyanazok a mondatok. Gondolom egyre érthetőbb lesz velük a kommunikáció (nem krix-krax szavak lesznek a mondatokban), de mi a logika a helyes választás kiválasztásához?
6. Mi a különbség a MP és a SP között? SP-ben is látok valós karaktereket rohangálni az "utazó" bázison, ahol blueprinteket és upgrade-ket tudok kiváltani. Illetve sokszor látok, ritkán mellém is leszállnak karakterek a bolygókon. Viszont azok biztosan npc-k. Van értelme a multival játszani? Ha ugyanaz mint az SP, csak pluszban interaktálhatok valós karakterekkel is, akkor értelemszerűen az jobb választás lenne.
-
bexinho23
őstag
Azt lehet tudni, hogy még milyen update-ek, fejlesztések várhatók a jövőben?
-
bexinho23
őstag
válasz
sztanozs #1973 üzenetére
Hosszú idő után szántam rá magam, hogy kipróbáljam a NMS-t. Több tesztből is kiderült, hogy rengeteget fejlődött a játék az eredeti állapotához képest. Viszont azt nem gondoltam volna, hogy ennyire beszippant, és ennyire megeszi az időmet.
2 nap alatt 16 órát tettem bele, ami esetemben nagyon sokat mondó. Még csak ízlelgetem a játékot, pl. a bányáról tudomásom sem volt. Még csak a bolygók között utazgatok, loot-olgatok, konkrétan a túlélésért küzdök. Az alapanyagok lootolása és azok elkészítése még nagyon sok gondot okoz számomra, mert a hely nagyon szűkös, viszont semmit sem szívesen dobok el. Van esetleg egy weboldal (wikipédia jelleggel összegyűjtött infók) vagy mobilapp, ahol részletesen le van írva minden tudnivaló, vagy ahol látom, hogy mihez mi szükséges? Elég macerás és sok időm megy el azzal, hogy folyamatosan az inventory-t sasolom, mihez mennyi és mi kell... majd pár perc múlva megint, mert elfelejtettem, hogy konvertálnom kell plusz cuccot.
-
bexinho23
őstag
válasz
sztanozs #1971 üzenetére
-Tehát amit elértem a SP-ben, azt a multiba lépve folytathatom?
-Negatív hatással lehetnek rám a playerek? (bázisrombolás, ellenem folytatott támadás)
-SP-ben amikor láttam egy gépet, ami leszállt a bázisom mellett, kiszállt belőle valaki, majd gyorsan továbbállt (nagyon nem gépi cselekedettnek tűnt), vagy az idegen space station-ön multijátékosok lehettek?-Kemény viharban a fából készült bázis roncsolódhat? Találtam egy nagyon szép, majdnem Föld jellegű bolygót, így letelepedtem. De pár percenként jött egy nagyon komoly, fülsüketítően erős vihar, amit csak fedezékben lehetett átvészelni. Maga a bolygó mindenben gazdag, így maradnék miután feltápoltam magam, de remélem a bázis az nem megy tönkre.
-
bexinho23
őstag
válasz
dinostaRR #1969 üzenetére
Szia!
Epp a napokban vettem meg ps5re, es elegge beszippantott. A jatek gyonyoru, fluid, szinte alig van toltesi ido (nincs viszonyitasi alapom, hogy milyen volt regen). Mondjuk az elso par ora kegyetlen volt. Eloszor belecsoppenve a vilagba ugy, hogy a jatekmenetrol alig tudtam valamit.... haaat nem eletem legkonnyebb kezdese volt, az biztos.
Egy kerdes (barki fele), a single player es a multi kozott mi a kulonbseg? Csak mert miota az idegen space stationt megtalaltam, feltunt, hogy oda idegen jatekosok erkeznek, es meg a bolygomon is olykor olykor megjelent 1 idegen jatekos (szerintem nem a jatek altal generalt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Energiaital topic
- Háztartási gépek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest