Új hozzászólás Aktív témák
-
s7evcsenko
addikt
Sziasztok
Kicsit segítsetek, mert leestem a lóról.
Spoiler!!! (Nem találom a gombot....)Végigvittem az atlas főküldit és azt választottam, hogy nem indítom újra a szimulációt.
Kaptam ezután valami főküldi szerűt, amiben fekete lyukról fekete lyukra kellene járnom, a felfedezett anomáliákban, de ennek nem értem a lényegét.
Elfogyott az anomália, és kb nem történt semmi.
Most az a fő küldetésem, hogy járjak a nagyvilágba és csináljak amit akarok.
Ez normális? Ennyi volt a játék?
Vagy valamit elrontottam menet közben?
Vagy itt egyáltalán nem a fő küldi a lényeg, hanem simán felveszek küldiket a frakciókhoz és azt csinálom? Vagyis csináljak, amit akarok? -
s7evcsenko
addikt
Arra esetleg van valami okosság, mod vagy bármi, amivel ki lehet íratni egy lelőhely mennyiségi tartalmát?
Csak mert kicsit frusztráló, hogy olyan réz lelőhelyeket találok folyamat, amit már kibányásztam, mégis jelzi őket a skenner. -
s7evcsenko
addikt
válasz
bobalazs #1944 üzenetére
Az is fullon van.
Most találtam egy brutál nagy hajót, de annak meg tele van az inventoryja sérült elemekkel és meg kell javítsam őket, hogy felszabaduljon a hely.
Ez viszont brutál anyag mennyiség, de már haladok vele.Viszont a lézeremet nem tudom fejleszteni.
A multi eszköztáram is tele van, így nem enged oda feljeszteni mást.
Széd kell szednem valami meglévőt, ahhoz hogy fejlesszem, vagy ezt az inventoryt is tudom valahogy növelni? -
s7evcsenko
addikt
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy ha letettem egy finomítót valahol az egyik bolygón, azt meg tudom valahogy találni anélkül, hogy végigrepülném a bolygót 4x?
Nem a finomító a lényeg igazából, csak találtam egy helyet, amit nem tudtam hogy lehetne megjelölni, hogy oda bármikor visszataláljak, és úgy emlékeztem, hogy a finomító felett lévő csillag messziről látszódott az első készítésekor, de most nem látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dolce Gusto
- Steam Deck
- Mesterséges intelligencia topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Mobil flották
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged