- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
energy4ever
addikt
Na az tenyleg erdekes. Csodalom, hogy DS-nel nincsenek ilyenek, mivel abbol annyi van, hogy megszamolni is nehez mar lassan.
Egyebbkent psp-nel volt az, hogy a 3. szerias gepeken az egyik jatek csikos kijelzovel ment.(de csak 1 jatek, es csak jatek alatt csikozott a kijelzoje) -
horkovy24
senior tag
Nekem valahogy eleinte egy ilyen DLC-nek érződött a Super Mario 3D World-höz ami valamilyen szinten még mindig érződik mert ügye alapból abból ragadták ki ezt a játékot meg sok ellenfél ugyanolyan ebben meg hát a zenék is nagyrészt. De ettől a ,,hosszabb" videótól egy kicsit más lett a meglátásom. Mindennek ellenére nagyon aranyosnak tűnik a játék és kellően nehéznek is és már látok fantáziát a dologban. Várjuk a további részleteket és persze a megjelenést. Első napos vétel ez is. A fene vigye el Nintendo nagyon értetek a coinok begyűjtéséhez a zsebemből!
-
Sirandrish
legenda
-
horkovy24
senior tag
Mondjuk azért egy GTA 5-öt nem feltétlenül vetnék össze Ubisoft-os fos portokkal (Assassins Creed4,Watch Dogs) már elnézést a kifejezésért. Meg ahogy visszatekintek a videó játékos múltamra azért nekem a Rockstar-os gamék (pl:GTA sorozat) mindig nagyobb minőséget és élményt nyújtottak mint a Ubifos játékai.
-
Sirandrish
legenda
Hát ez elég szomorú. Már 3 generációt éltem meg a Nintendóval és ugyan a GC mellett volt PS2 is, még sem voltam maradéktalanul boldog. Persze az épp aktuális Zelda mindig eladatta nekem az aktuális N konzolt, és ha már volt akkor ugye Mario, Super Smash, meg ilyesmi de azt akkor is keveslem. Sajna a 2-3 gépet fenntartani dolog nem az én pénztárcámhoz van kitalálva...még így is lehet hogy a 3DS-t is be kell majd áldoznom az ügy érdekében....amin előbb mindenképp végigviszem a DS-es Zeldákat
XO vagy PS4 szerintem még nekem nem kell..az előző generációból mazsoláznék mert lenne mit pótolnom.
Nah de ez majd kiderül...az a baj hogy ha megjelenik a Zelda WiiU-ra és nem tudom valahogy végigvinni akkor úgy is meg kell vennem a gépetMister_X De ez volt..és minden gépet meg is vettem 2 játékért. Csak valahogy mára már keveslem a két játékot. Majd kikölcsönzök egy Wii-Ut ha megjelenik a Zelda, vagy elutazom Dave-hez és kisírom hogy adja kölcsönbe
Gebriel Nincs..és éppen ezért maradnék egyelőre a PS3 vagy X360 vonalon...mindkét konzol csak a generáció elején volt a birtokomba néhány hónapig, szóval van rájuk 1-2 cuccos amit még bőven végigtolhatnék
ayo: Az lesz...ráér az még
mirci18 Persze hogy így gondolkodom...ahogy mindenki más is. Aki megteheti tart mellé egy PS3at vagy valamit, de nekem sajna arra úgy nincsen lovettám
-
Gebriel
veterán
Igaz.
De sajnálatos is, hogy így van. Simán jöhetne még több olyan játék rá mint a Xenoblade Chronicles X, vagy a Zelda.. biztos megugrana az eladások, ha már nem csak casual user a célközönség.
Egy, két multiplatform címet is simán elbírna..
Nem tudom mit csinálnak a Nintendo marketingesei? Aztán az is lehet, hogy csak ilyen játszosnak csinálták meg maguknak a Wii U-t. -
Iszonyat jó móka dobálni a pikimineket vele.
Aztán nézni ahogy szétfejelik az üveget vagy a falat.
Mondjuk erről nem is tudtam hogy ez "új ficsor"
Annyira természetes és magától értetődő, hogy azt hittem ez a kezdetek óta így van.
Illetve kijelölni / csoportosítani a kedvem szerint is gyorsan és pontosan lehet vele őket. -
horkovy24
senior tag
Egyébként tényleg van már a Galaxy 2-ből Select-es kiadás sőt már a New Super Mario Bros Wii-ből is van Select kiadás. Ha utána nézel a neten akkor megtalálod. Nekem először egy ilyen Select-es kiadást akart eladni Sanyi150 kolléga a Galaxy 2-ből de végül nem vettem meg tőle mert sikerült szereznem a konzolvilágból sima kiadást belőle.
-
Akkor összefog a topic, veszünk egy japán wii u-t közösen és örülünk a Fatal Frame-nek - sorshúzással sorrendet eldöntve körbeadjuk. Japán gép EU-ban csatlakoztatva: elfogadja a Nintendo?
Régen a PC-s eredeti játékokat vettük így együtt 4-en, minden hónapban egyikönk választott, körbeadtuk, 4. hónaptól mindenkinek új játéka volt havonta... -
horkovy24
senior tag
Akkor úgy néz ki tényleg felesleges várnom a dolgokkal! Mert ennek most én is utána olvastam és valóban nem vesznek figyelembe semmi ilyesmit. Tartsák meg akkor a játékaikat úgy ahogy vannak. Mert megtehetik hisz úgy is annyi játék jön Wii U-ra.
Akkor ennyire erővel a Wii U-t is meg úgy minden Nintendo konzolt ott tarthatnának japánban elvégre megtehetik hogy Japan only játékot csináljanak pláne most meg ott úgy is minden játék előbb megjelenik. Sebaj Wii U megy és jön a PS4 egy GTA 5 játékkal együtt.
Előkészítem neki a helyet!
-
adalbert1
veterán
Szerintem itt is látszik, hogy a magyar Nintendo-ra kíváncsi tábor eléggé kicsi, kíváncsi lennék egy statisztikára, hogy hányan kattintanak egy PS4/Xbox One, és hányan egy Wii U/3DS hírre (főleg, hogy a mostanában hype-olt címek, pl Destiny nem is jönnek N-re)..
Dr.F.E.R.I.:
- ez jó magyarázat volt. Kérdés, hogy a régebbi pár hírre mennyien kattintottak vajon, tehát megéri-e egyáltalán valakivel lefordíttatni/megíratni ezeket a híreket, vagy az n+1-edik PS/Xbox hír is több kattintást fog generálni, és emiatt az erőforrásokat jobb arra felhasználni.
-
-
boost
veterán
Csak azt tudom mondani, mint az előbb is. Ne vedd meg, ennyi.
De van aki nem tud jól angolul, esetleg örül a magyar nyelvnek, annak ez nagyon jó. Az, hogy bugyután hangzik a magyar szöveg csak amiatt van, mert szokatlan. Az angol is ugyanúgy bugyután hangzik, csak azt nem fordítgatod le magyarra.
-
ayo
veterán
csak érjek már haza
nagyon megosztja a közönséget, valakinek bejött valakinek nem. én a mostani dynastyt megvettem volna, de hát hallottam, hogy jön ez és inkább erre költöttem, de aki a darát nem szereti és zeldát várna az csalódni fog. amiket minden teszt írt, hogy multi része nem valami jó azt mondják, leginkább a lag problémák miatt. plusz a grafika is vegyes, vhol nagyon béna n64 szintű máshol meg káprázatos. szóval valamennyire fel vagyok rá készülve, este megnézem végre én is:
-
boost
veterán
Szokás szerint MS fut a ló után, és addigra vásárolja fel a céget, mire kb kezd kimenni a divatból. Mint amikor Ballmer röhögött iPhone bejelentés után, hogy ki az a hülye, aki 600 USD ért vesz telót... Hát látjuk hol tartanak. Persze Minecraft a mai napig hoz évi 350m USD-t, de maga a játék fejelsztése elég beállt egy szintre. Már kb beletömtek mindent, amit tudtak, már csak a klánok,és klánháborúk hiányoznak belőle.
-
mirci18
addikt
Abból a 15 300 db-ból kötve hiszem.
Közben facebook-on olvastam egy hozzászólást:
"Kulfoldi webshopokban mar mind elfogyott egyetlen delutan alatt az elorendelheto mennyiseg, idehaza lesz belole egyaltalan? Egyetlen hazai uzlet sem tud semmit, senkinek semmi informacioja nincs, hogy kapnak-e belole, de mar most az jarja, hogy eselytelen..." -
ViharVadász
őstag
-
mirci18
addikt
Olvastam a cikket annó azért is tettem fel ezt a kérdést mert egy húron pendülünk ketten.
Metroid,Wawe race kötelező.Másik azt jól olvastam hogy a Wii-re megjelent Metroid Prime Trilogy egy az egyben tartalmazza az előző három játékot.
Vagyis elég ezt megvennem hogy újra játszhassak bármelyikkel? -
https://www.konzolvilag.hu/mind/keres/bayonetta
Es az SE nel is "csak" letölthető.
Innen gondolom mert az alaphoz nem írja sajnos.
-
ldave
félisten
Folytatódik a Wii U pozitív sajtóbeli megjelenése, egy újabb ismert amcsi techújság, a The Verge ír ma jókat a Wii U-ról: The Wii U is actually worth buying now
A vége talán a legjobb: a Wii U már nem egy befektetés a jövőbe, mint a PS4 vagy az X1, a Wii U már a jelenlegi játékkínálattal is megállja a helyét.
-
Mister_X
nagyúr
Én attól aggódok egy picit, hogy milyen változás lesz majd a Nintendo franchise-okban Miyamoto nélkül... talán, mint az Apple-nél Steve Jobs után: jó-jó, sőt akár nagyon jó, de mégis hiányzik valami.
De nem baj, alkosson még a mester utoljára, hogy elégedetten vonulhasson nyugdíjba és mi is elégedettek legyünk az eddigi munkájával.
Így mindenképp vízválasztó lesz ez a generáció a konzoltörténelemben, mind Nintendo, mind Sony, mind Microsoft fronton (ugye sokan hatalmas változásokat jósolnak és a tendencia is erre hajlik) és picit aggódva tekintek a következő generációra.
-
Mister_X
nagyúr
Én kikeresem inkább iPaden, azon kényelmesebb olvasni. Most gyorsan ránéztem wikin, nem ő alkotta meg a Metroid szériát (hanem Gunpei Yokoi és Yoshio Sakamoto), de ő volt a producere a Prime trilógiának... remélem a "nagy visszatérés" része egy új Metroid játék is - kérdés nélkül rendelnék egy gépet a világ másik feléről.
Bár lehet túl paranoiás vagyok és Miyamoto öregszik látszatra túlságosan, de... remélem még legalább két generációt aktívan végigszolgál.
@gianni85: ingyen addonként nem is emlékszem, hogy milyen játék volt, amiben ennyi tartalmat adtak. Ár/tartalom arányban ettől függetlenül ez egy baromi jó DLC.
-
Mister_X
nagyúr
Mikor jelenik meg? Megveszem digitálisan a számot (ha van, bár miért ne lenne).
@ldave: pontosítsunk, CoD alatt Season Passel nem kapnak a vásárlók 8 új páját... Ez több, mint korrekt és én ezt is elkönyvelem fejlődésnek, mert egy multiplayer orientált játéknak (MK8 tekinthető annak) a szavatosságát ez nagy mértékben kitolja.
-
horkovy24
senior tag
Ennek valahogy nem tudok örülni!Mármint ne értsétek félre jó hogy jönnek új autók meg pályák meg karakterek a játékhoz. Csak én valahogy nem szeretem azt ha egy játékot megveszek és utána még utólagosan szép pénzekért kell letöltenem hozzá a DLC-ket hogy a játékom amit megvettem teljes legyen! Ez engem eléggé elszomorít mert eddig pont az tetszett hogy ilyeneket nem csináltak a másik két gyártóval ellentétben. Néha már kezdek eltűnődni az átálláson egy másik konzolra mert már lassan oly mindegy melyiket választom mind ugyanazt csinálja!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Videós, mozgóképes topik
- Nyaralás topik
- Szemüveges topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Formula-1
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- PlayStation Portal
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest