- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A.tessz
senior tag
Az elsők között vettem wii u-t! a 3rd party játékokról annyit, megvolt pcn a mass effect 3, a batman, az assasin creed III , a cod black ops 2 és a később kiadott deus ex.
Na most a watch dogs is eleve halálra van itélve, azért nem adnak ki 3rd party játékot , mert nem mennek a konzolon ennyi. Sajnos az is hozzá tesz, hogy rég kiadott 3rd party játékokkal indult a konzol, szerintem totál elhibázott döntés , nem előre lépett induláskor a nintendo, hanem próbált felzárkozni ami nem sikerült. (3rd party játékok terén)
Ettől függetlenül szerintem is elviszik 1st party exkluziv tartalmak!
És én se adnám el, még ha igen keveset is használom! -
mirci18
addikt
Hát én meg inkább kivárnék az a pár hónap úgyse érdekelne.
Elhiszem hogy a Pc jobb ezért se értem minek veszik meg az xbox-ot meg a Ps-t.
De ezt te is leírtad.
Tényleg ha már itt tartunk szerintetek mivel ad többet egy konzol hogy azt meg kelljen venni.
A Nintendo-t még értem a játékai miatt mert azt máshol nem kapom meg de a többit nem. -
cskamacska
addikt
Legalábbis mióta meg sem próbálnak a többiekkel versenyezni az "fő konzol" helyért.
Persze ez nem volt mindig így.
A nagyon gyenge hardver a Wii-nél könnyen bevált úgy, hogy a Wiimote elvitte a hátán az egészet, és szerintem akkor is így lett volna, ha a N64 hardverével adják ki, nem számított semmi, olyan élményt adott amit semmi más, a kazuárok megőrültek érte.Én viszont nagyon örülnék, ha egy U refresh kidobásával legalább megközelítenék a konkurenciát. Az irány egyébként is a hardkórok visszacsalogatása lehetett, a U Gamepad tradicionálisabb kialakítása, és a Zombie U, meg a túlnyomórészt 3rd party hardcore címek induláskor erre engednek következtetni. Csak pont sikerült a startot Sony-MS nextgen marketing gőzhenger megindulása előttre időzíteni, és olyan gyenge és a konkurenciától eltérő hardverrel kiadni, hogy a 3rd party hardcore kiadók széjjelszaladjanak.
De ez már gondolom kellően meg lett trollkodva itt, a fanoknak jó ez így is, aki meg erős Nintendo konzolra várt, én így jártam.
-
mirci18
addikt
Igen azt tudom de előtte az elmúlt 30 évben annyi pénzmagot kitermeltek hogy nem fognak ebbe a konzolgenerációba sem a következőbe se belebukni.
Úgyhogy alapvetően nem féltem őket mert a Sony veszteséges volt meg az Xbox-is mivel eleve veszteséggel árulták a konzolt meg sok ment a reklámra.
Ezzel szemben magát a konzolait is nyereséggel adta a Nintendo folyamatosan mivel gyengébbek voltak az ellenfeleknél. -
horkovy24
senior tag
Na igen jó is hogy szóba hoztad a watch dogs-ot! Én sem fogom megvásárolni az már egyszer biztos pedig a Ubisoft azt nyilatkozta hogy ez lesz az utolsó 18-as karikás játékuk a Wii U-ra de nekem valahogy nincs szükségem egy agyon butított és technikailag nullával egyenlő portra teljes áron! Szóval a nekem szánt példány valószínűleg ott rohad meg az üzletben.
Egyébként hallottátok hogy nem jön az új Call Of Duty sem a Wii U-ra?! Pont ma olvastam róla és azt nyilatkozták hogy csak az XboxOne-ra PS4-re meg a PC-re koncentrálnak szóval Wii U változat nem lesz ezt hivatalosan is megerősítették!Mondjuk nem is bánkódom miatta mert megvettem a Black Ops 2-t és nekem valahogy nagyon nem tetszett komolyan mondom hogy szégyen a fejlesztők részéről hogy ezért még pénzt kérnek. Egyszerűen nekem valahogy unalmas is volt meg olyan érzésem volt mintha egy PS2-es játékkal játszottam volna olyan ronda volt!
-
horkovy24
senior tag
Igen az szerintem is igazán nagy baklövés hogy kimarad a játékból az online coop mód azt akartam is írni csak kifelejtettem. Azért úgy mindjárt másképp festene a dolog ha egy haverral ledumálnánk és együtt nekiálnánk tolni a játékot!
Akkor valószínűleg egyből meg is venném a gamát!Én elhiszem hogy a Nintendo a családias otthoni együtt való játékot részesiti előnyben ami mondjuk még egy Mario-nál érthető is viszont ha már egy olyan stílusú játékot fejlesztenek ami szó szerint üvölt ezért a módért akkor nem ártana bele is tenni.
-
horkovy24
senior tag
Hát igen az egész E3-ból engem is leginkább a Nintendo fogott meg és az ő játékaik!A Watch Dogs-al én is úgy vagyok ahogy te mert először nagyon vártam a játékot aztán történt az hogy a Wii U-s verzió megjelenését eltolták a fenébe ügyebár a végén meg az jött hogy nagyon nem olyan játékot adtak ki amit bemutattak.Én nem tudom hogy a PS3/Xbox360 verziót mennyire butították le de ezek szerint akkor eléggé viszont abban biztos vagyok hogy akkor már a Wii U-s verzió sem lesz nagy szám a Ubisoft mostani hozzáállásából kiindulva.
-
ldave
félisten
Oké, én azt nem tudhatom, hogy te mit ismersz és mit nem
Abban egyetértünk, hogy az indie címek nem fognak több Wii U-t eladni, viszont egy jó extra azoknak, akik már rendelkeznek a géppel és több játékra vágynak. És vannak egyedi eShop játékok is, mint pl a Scram Kitty, de persze ez is, ahogy az indie címek többsége, rétegjáték.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest